ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Ξέρει τη συνταγή για το ντέρμπι

Θετικότατα τα πεπραγμένα σε τέτοιας υφής ματς

Newsroom 24sports

Ολοι οι «πράσινοι» βλέπουν το ντέρμπι της Δευτέρας. Η σημασία της αναμέτρησης δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση. Ολοι ξέρουν ότι το ματς που έρχεται είναι …μεγάλο.

Με «διπλό», μέσα στη Λεμεσό η Ομόνοια πλησιάζει ακόμη περισσότερο προς τον τίτλο αυξάνουσα τη διαφορά από τον ένα εκ των ανταγωνιστών της.

Η χθεσινή θολή ατμόσφαιρα με τις πληροφορίες για κρούσματα στην ομάδα έχει …καθαρίσει

Τέτοιας υφής ματς έχει δείξει ότι ξέρει πολύ καλά πώς να τα αντιμετωπίζει η ομάδα του τριφυλλιού. Δεν έχει χάσει ούτε ένα ντέρμπι στη τρέχουσα σεζόν ενώ αν πάμε και στ περσινή έχασε άπαξ με τη ήττα να προέρχεται από τον προσεχή αντίπαλο. Στο δε άλλο κρισιμότατο φετινό ματς –το κρισιμότερο για την ακρίβεια- αυτό με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΓΣΠ εξήλθε νικήτρια (στα πέναλτι) και πέρασε σε όμιλο Ευρωπαϊκό θεσμού για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Το ένα και μόνο σημαντικό ματς που έχασε φέτος ήταν ο δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλου με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ όπου όπως θυμάστε ο Χένιγκ Μπεργκ έκανε εκτεταμένο rotation.

Η συνταγή σε κρίσιμα ματς είναι δοκιμασμένη. Μεγάλο διάστημα καλής απόδοσης, ισορροπία, συγκέντρωση, υπομονή, δύναμη χαρακτήρα, κρύο αίμα, καλή διαχείριση και αποτελεσματικότητα. Η μεγάλη πλειοψηφία των παικτών έχουν παραστάσεις πρωταγωνιστικές γεγονός που συμβάλλει στην λειτουργία της ομάδας σε τέτοιας κρισιμότητας ματς.

Απόντες θα είναι ο τιμωρημένος Μίκαλ Ντούρις και ο τραυματίας Κίκο.

Η χθεσινή θολή ατμόσφαιρα με τις πληροφορίες για κρούσματα στην ομάδα έχει …καθαρίσει με τα αποτελέσματα των μοριακών τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι υπήρχε πιθανότητα να ήταν θετικοί.


Κηδεύεται ο μεγάλος αρχηγός

Σήμερα στις 11:00 το πρωί κηδεύεται ο Νίκος Χαραλάμπους, στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στη Λευκωσία. Η κηδεία θα γίνει δαπάνη της Ομόνοιας Ποδόσφαιρο ΛΤΔ.

Η κηδεία θα γίνει τηρουμένων των μέτρων κατά της πανδημίας και η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια κατά την διάρκεια της εξώδιου ακολουθίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση