ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Ξετυλίγοντας το «κουβάρι» Φαμπιάνο

Η πιθανότητα πώλησης στον Ολυμπιακό Πειραιώς συγκεντρώνει καλές πιθανότητες

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σε σίριαλ με πολλά πολλά επεισόδιά εξελίσσεται το θέμα Φαμπιάνο. Εδώ και εβδομάδες τα δημοσιεύματα από Ελλάδα είναι καθημερινά και άμα δοκιμάσεις να τα αρχειοθετήσεις εύκολα θα εκδόσεις και βιβλίο.

Βάζοντας όμως τα πράγματα σε μια σειρά η πιθανότητα μεταγραφής του Φαμπιάνο στον Ολυμπιακό είναι υπαρκτή και μάλιστα συγκεντρώνει καλές πιθανότητες. Ο Σα θα πουληθεί, και η επιλογή Μαρτίνς για το νούμερο 1 είναι ο πορτιέρο της Ομόνοιας.

Ο Ολυμπιακός επίσης παρουσιάζεται έτοιμος να προσφέρει ένα ποσό που ασφαλώς και θα ικανοποιεί την Ομόνοια, ενώ και στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή θα δώσει ένα πολύ πιο ψηλό συμβόλαιο σε σχέση με αυτό που έχει τώρα και που μπορεί η Ομόνοια να του προσφέρει.

Η περίπτωση να χαλάσει αυτή η μεταγραφή είναι α) να μην πουληθεί ο Σα (που δύσκολα θα συμβεί) και β) ο ίδιος ο Φαμπιάνο να μην θέλει να μετακομίσει Ελλάδα μιας και η ζωή στην Κύπρο άρεσε στον ίδιο και την οικογένεια του.

Την ίδια ώρα πάντως συνεχίζονται οι επαφές της Ομόνοιας με τον ποδοσφαιριστή και τον ατζέντη του, για επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών και μάλιστα προκύπτει αισιοδοξία απ’ τη μεριά των «πράσινων». Με αυτό τον τρόπο στην Ομόνοια θέλουν να διαφυλάξουν πως αν για οποιαδήποτε αιτία δεν προχωρήσει η μεταγραφή στον Ολυμπιακό Πειραιώς τότε ο Φαμπιάνο θα είναι «δεμένος» με την Ομόνοια.

Στις επόμενες μέρες αναμένεται να προκύψουν και νεότερα για το τι τελικά θα συμβεί, με την πιθανότητα πώλησης του Φαμπιάνο στον Ολυμπιακό να είναι όντως υπαρκτή και να συγκεντρώνει καλές πιθανότητες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση