ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Χτίζει τη νέα εικόνα

Ξεκίνησε να βρίσκει τον δρόμο της...

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η Ομόνοια έκανε χθες στο ΓΣΠ χαλαρά το αυτονόητο κερδίζοντας με σκορ 3-1 την ΑΕΖ,  είναι στην τετράδα του κυπέλλου και περιμένει το ματς της ερχόμενης Δευτέρας με την Ανόρθωση, στοχεύουσα στη νίκη.

Στοχοπροσήλωση λοιπόν τώρα στο πρωτάθλημα. Όπου, ούσα τρεις βαθμούς πίσω από την τρίτη θέση, την διεκδικεί ως προνομιούχα για την έξοδο στην Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος. Είναι επίσης οκτώ βαθμούς πίσω από την κορυφή, αλλά το να μιλάει κανείς για κορυφή με το τέλος του πρωταθλήματος για την Ομόνοια φαντάζει --και είναι - υπεραισιόδοξο.

Η Ομόνοια είναι …ανερχόμενη στα δυο τελευταία παιχνίδια και  αρκετά τονωμένη από πλευράς ψυχολογίας, όμως δεν εξωτερικεύει εικόνα ομάδας της οποίας η ταυτότητα, ( αναφερόμαστε στο από της αρχής της σεζόν διάστημα μέχρι σήμερα), θα την οδηγήσει στην κούπα.

Η ομάδα της Λευκωσίας  χτίζει σταδιακά τη νέα εικόνα. Προχωρά προς τα εμπρός, ανεβάζοντας το στάτους της αγωνιστικά. Μέρος της βελτίωσης των πραγμάτων, (όσον αφορά άτομα), είναι το ότι οι Μάριους Στεπίνσκι και Γουίλι Σεμέδο είναι on fire, ο Αμίν Χαμάς ανεβάζει ρυθμό, ο δε Σενού Κουλιμπαλί γίνεται ολοένα και πιο ...αδιαπέραστος.

Τα πράγματα διαφοροποιούνται σταδιακά. Αυτό περίπου είπε χθες μετά το ματς και ο Γιάννης Αναστασίου: «Πρέπει να πηγαίνουμε με σταθερά βήματα. Έχουμε δουλειά να κάνουμε. Κρατάω τη διάθεση και τη θέληση των παικτών μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση