ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Υλοποιείται το... όραμα κάθε Ομονοιάτη

Οι τελευταίες εξελίξεις για το νέο σπίτι του «τριφυλλιού»

Στην Ομόνοια, όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και καιρό, πρόθεση είναι η απόκτηση και ανέγερση ενός ιδιόκτητου γηπέδου. Σύμφωνα με όσα δήλωσε και στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο ρεπόρτερ της ομάδας Πέτρος Παπαγιώργης το θέμα αυτό βρίσκεται για τα καλά στο προσκήνιο.

Ο Σταύρος Παπασταύρου, είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα, καθώς έχει αγοραστεί η γη μεγάλης έκτασης (180 σκάλες) κοντά στη Λευκωσία. Η εταιρεία έχει ήδη στείλει επιστολή στο τμήμα της Πολεοδομίας, έτσι ώστε να γίνει η οριοθέτηση του χώρου.

Μετά από μη προγραμματισμένη συνάντηση του Πρόεδρου της Ομόνοιας, με τον ΠτΔ  μίλησαν για το θέμα και ο Νίκος Χριστοδουλίδης έδωσε εντολή για συνάντηση των Υπουργών Εσωτερικών και μεταφορών για να ρυθμιστούν κάποια θέματα, όπως το οδικό δίκτυο. Επίσης  η Ομόνοια έχει υποβάλει άιτηση στο γραφείο του εφόρου για εταιρεία που θα διαχειρίζεται το όλο πρότζεκτ, πράγματα αναγκαία που πρέπει να γίνουν για να προχωρήσει η προσπάθεια.

Ο Σταύρος Παπασταύρου είχε αναφέρει το καλοκαίρι ότι στόχος του είναι αυτό το έργο να υλοποιηθεί μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια. Είναι δεδομένο ότι το γήπεδο θα περιτριγυρίζεται από πολλά άλλα πρότζεκτ  δραστηριοτήτων, όμως το γήπεδο συγκεκριμένα θα κοστίσει γύρω στα 30 εκ ευρώ και θα είναι κατηγορίας 4. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και παιχνίδι των ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης, χωρητικότητας 15 χιλιάδων θεατών. Το όλο έργο και με τις άλλες υποδομές (καταστήματα κτλ) θα κοστίσει περίπου τα διπλάσια χρήματα.

Άρα με βάση τα γεγονότα ο δρόμος για την υλοποίηση του οράματος του κάθε Ομονοιάτη έχει ανοίξει. Το γήπεδο αποτελεί και όραμα για τοn Σταύρο Παπασταύρου και αναμένεται σύντομα να μάθουμε νεότερα για το νέο «σπίτι» της Ομόνοιας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση