ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Υπάρχει καπνός, θα έρθει και η φωτιά

Πέρα για πέρα ορατό το σενάριο για πώληση του Λοΐζου

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το όνομα του Λοΐζου Λοΐζου βρίσκεται για ακόμη μια φορά στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, καθώς μέσα σε ένα 24ωρο συνδέθηκε ούτε λίγο, ούτε πολύ με πέντε(!) ομάδες του εξωτερικού. Απ’ την Χέρενφεν, στην Πλίμουθ, την Βασιλεία, την Παλέρμο μέχρι και την Ρετζίνα.

Βάζοντας όμως σε μια σειρά τα δεδομένα, όντως το ενδιαφέρον για τον Λοΐζου είναι πέρα για πέρα υπαρκτό. Ιδιαίτερα η Ολλανδική Χέρενφεν αλλά και οι δυο ομάδες της Ιταλίας έχουν παρακολουθήσει τον ποδοσφαιριστή και βρίσκεται στο μπλοκάκι τους εδώ και καιρό.

Την ίδια ώρα όμως επίσημη πρόταση δεν έχει φθάσει στα γραφεία των «Πρασίνων» κι ως εκ τούτου η όποια συζήτηση δεν έχει πάρει επίσημη μορφή.

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως από πλευράς Ομόνοιας δεν πρόκειται να δώσουν τον ποδοσφαιριστή κοψοχρονιά. Αντίθετα βλέπουν τον 20χρονο ως ένα απ’ τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας (αν όχι το μεγαλύτερο) κι αυτό σημαίνει πως δεν συζητούν τιμή κάτω του εκατομμυρίου.

Λεν πως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, έτσι και σε αυτή την περίπτωση το σενάριο που θέλει τον Λοΐζου να συνεχίζει την καριέρα του στο εξωτερικό είναι πέρα για πέρα ορατό και στις επόμενες μέρες είναι πιθανόν το φλερτ να μετατραπεί σε επίσημη πρόταση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση