ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Ζαχαρίου ή... Αφρικανός

Οι επόμενες κινήσεις στο μετεγγραφικό κομμάτι για τους πρωταθλητές

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μετά την προσθήκη του Φουάντ Μπασιρού, στην Ομόνοια ήδη ασχολούνται με την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή για τα άκρα της επίθεσης. Είτε Κύπριου είτε για τον κατάλογο Β'.

Στην Ομόνοια πάντα υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Παναγιώτη Ζαχαρίου του Ολυμπιακού, όμως η καθυστέρηση που παρατηρείται στο όλο θέμα αναγκάζει τους ιθύνοντες των πρωταθλητών μας να εξετάζουν και εναλλακτικές λύσεις για παν ενδεχόμενο.

Ως εκ τούτου, η ομάδα προγραμματισμού των «πρασίνων» έχει εντοπίσει μια πολύ καλή περίπτωση νεαρού Αφρικανού μεσοεπιθετικού με γαλλικό διαβατήριο και υπάρχει η πρόθεση αγοράς του από την ομάδα που ανήκει. Το όνομά του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή δεν έχει γίνει γνωστό, επί του παρόντος.

Στην Ομόνοια θεωρούν πως αυτός ο ποδοσφαιριστής είναι μια περίπτωση με παρόν και μέλλον και αξίζει να γίνει η κίνηση για την απόκτησή του.

Σε κάθε περίπτωση, αν δεν ευοδωθούν οι προσπάθειες για την απόκτηση του Ζαχαρίου τις επόμενες μέρες, στην Ομόνοια θα κινηθούν άμεσα για την απόκτηση του εν λόγω Αφρικανού.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση