ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Ζητείται καθαρό μυαλό

Όπως φάνηκε χθες το χρειάζεται το «τριφύλλι»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το χθεσινό ήταν ένα κομβικό παιχνίδι για την Ομόνοια. Οι παίκτες μέτρησαν και ζύγισαν το πόσο σημαντικό είναι το τρίποντο απέναντι στον αντίπαλο τους, αλλά έχασαν το ματς, η πορεία ανάβασης διακόπηκε, ενώ δώδεκα χιλιάδες κόσμος αποχώρησε από το ΓΣΠ απογοητευμένος.

Η Ομόνοια δεν κατάφερε, ενώ της δόθηκε η ευκαιρία, να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα της επέτρεπε μέσα στην έδρα της να υπογραμμίσει ξανά την βελτίωση της και να επικυρώσει τις βλέψεις της για σημαντικά πράγματα.

Η Ομόνοια δεν ήταν κακή. Κυνήγησε αυτό που ήθελε. Όμως όταν τα πράγματα έγιναν πιο πιεστικά -όταν δηλαδή δέχτηκε το γκολ και κλήθηκε να αντιδράσει - δεν ανταποκρίθηκε. Δεν έδειξε ανθεκτικότητα στην πίεση, δεν έβγαλε το πάθος, την ένταση, την προσωπικότητα για να αλλάξει τα πράγματα και να κερδίσει το παιχνίδι.

«Στα τελευταία λεπτά χάσαμε λίγο την πειθαρχία μας. Ήταν η έλλειψη συγκέντρωσης και βάζαμε πίεση στον εαυτό μας. Δείξαμε ότι δεν είμαστε ήρεμοι και σήμερα ήταν μάθημα για το πως συμπεριφέρεται η ομάδα σε καθεστώς πίεσης. Είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε. Έχει άλλα 7 παιχνίδια, τίποτα δεν έχει κριθεί και πρέπει να συνεχίσουμε». Αυτή την εξήγηση έδωσε για το χθεσινό ο Γιάννης Αναστασίου που επίσης είπε ότι «Το θέμα τι επιλογές έχουμε τι μπορούμε να κάνουμε»…

Ζητείται καθαρό μυαλό. Εδώ και τώρα. Για τα 7 ματς που μένουν στο πρωτάθλημα. Για τις «όλα για όλα» μάχες που έρχονται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση