ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ουζόχο: Προοπτική για μεταγραφή ρεκόρ!

Με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα...

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Για ενδιαφέρον ομάδας της γαλλικής Ligue 1 κάνει λόγο δημοσίευμα της Νιγηρίας, το οποίο μάλιστα σημειώνει πως ο εν λόγω σύλλογος προτίθεται να δώσει 2,000,000 ευρώ για χάρη του διεθνούς τερματοφύλακα. Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ, από πλευράς Ομόνοιας λένε πως δεν ήρθε η οποιαδήποτε πρόταση για τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο όντως προκύπτει έντονο ενδιαφέρον από συλλόγους του εξωτερικού.

Παρότι στην παρούσα φάση θα πρέπει να κάνουμε αναμονή μέχρι να δούμε κατά πόσο προκύψει κάποια ουσιαστική εξέλιξη, είναι κάτι που αν μη τι άλλο αξίζει ιδιαίτερης αναφοράς. Αναφερόμαστε στο ποσό που γράφτηκε πως ενδέχεται να δώσει η γαλλική ομάδα και το οποίο εκ των πραγμάτων είναι αρκετά υψηλό!

Δεν έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής οι οικονομικές απαιτήσεις των «πρασίνων», όμως απ’ τη στιγμή πoυ μιλάμε για 24χρονο διεθνή κίπερ, με παρουσία ως βασικός σε Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και με συμβόλαιο έως το 2024… το ενδεχόμενο να ζητήσουν ποσό ρεκόρ, για τερματοφύλακα, όσον αφορά τα κυπριακά δεδομένα φαντάζει ως το επικρατέστερο. Ειδικά, απ’ τη στιγμή που ο ίδιος μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση στο «Οld Trafford» παραμένει σταθερός στις εμφανίσεις του, αφήνοντας πίσω του το σοβαρό τραυματισμό που αντιμετώπισε. 

Σημειώνεται ακόμη πως λόγω των εξαιρετικών εμφανίσεων του Νιγηριανού, το «τριφύλλι» δεν έχει ως προτεραιότητα να τον παραχωρήσει. Ωστόσο, αν έρθει μια πρόταση που ικανοποιεί τα «θέλω» της Λευκωσιάτικης ομάδας... ο Ουζόχο θα φύγει φέρνοντας πιθανότατα (με τα δεδομένα που παραθέσαμε πιο πάνω) ένα αρκετά καλό ποσό στα ταμεία του συλλόγου. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση