ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Παπασταύρου: «Έχουμε καταλήξει σε προφορική συμφωνία με το σωματείο»

Πάρα πολύ σημαντική εξέλιξη στο στρατόπεδο του τριφυλλιού

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σημαντικές δηλώσεις στην κάμερα της Primetel έκανε πριν από τη σέντρα του αγώνα με την ΑΕΚ ο Σταύρος Παπασταύρου. Ο πρόεδρος της εταιρείας της Ομόνοιας ανέφερε ότι έχει επέλθει προφορική συμφωνία με το σωματείο.

Αναλυτικά:

Για τον απολογισμό της φετινής σεζόν: «Δεν πήγαμε καλά στο πρωτάθλημα, η χρονιά ξεκίνησε άσχημα και συνέχισε άσχημα. Οι παίκτες και ο προπονητής βρήκαν τον τρόπο και πήραν το κύπελλο, συνάμα και να παίξουμε στην Ευρώπη. Κάθε χρονιά η ομάδα ξεκινά το πρωτάθλημα με τον στόχο του τίτλου».

Αν έχει επέλθει συμφωνία με το σωματείο: «Έχουμε καταλήξει σε προφορική συμφωνία με το σωματείο. Τα επόμενα βήματα είναι αυτή η συμφωνία θα πρέπει να παν στο ΔΣ και να εγκριθούν. Αν εγκριθούν, θα αναλάβουν οι δικηγόροι για να τελειώσουν την συμφωνία. Μετά πάμε στην Συνέλευση για τελική έγκριση. Αν γίνει αυτό θα συνεχίσουμε για το χτίσιμο της Ομόνοιας. Είναι ένας συνεταιρισμός, εγώ προσωπικά, η εταιρεία και το σωματείο θα είμαι παράλληλα και θα έχουμε τους ίδιους στόχους».

To μήνυμα στον κόσμο: «Τελειώσαμε καλά μία σεζόν. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη. Ελπίζω να μπορέσουμε να τους δώσουμε τις χαρές που τους αξίζει».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση