ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Παπασταύρου-Χριστοδούλου: Κακό σενάριο... δεν υπάρχει

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο η Ομόνοια δεν... χάνει

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Πέτρος Παπαγιώργης 

Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα στην Ομόνοια, ιδίως μετά την ήττα απ’ την Ανόρθωση και τη δυσκολία που παρουσιάζει η ομάδα ώστε να ανακάμψει στο αγωνιστικό. Παράλληλα όμως ο Σταύρος Παπασταύρου βρίσκεται στην Κύπρο και το διοικητικό κεφάλαιο, το οποίο απασχολεί έντονα το τελευταίο διάστημα, βρίσκεται πολύ ψηλά στην ατζέντα του.

Είναι γνωστό πως επίκειται συνάντηση (μέσα στο επόμενο 24ωρο) μεταξύ Σταύρου Παπασταύρου και Τζον Χριστοδούλου, ο οποίος επίσης βρίσκεται στη Κύπρο, με θέμα το ενδεχόμενο της μεταβίβασης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας που διαχειρίζεται το ποδοσφαιρικό τμήμα από τον πρώτο στο δεύτερο.

Οι συζητήσεις βρίσκονται εδώ και καιρό σε εξέλιξη, και παρά το γεγονός πως φαίνεται να υπάρχει έδαφος για συμφωνία (αυτό φαίνεται και απ’ το γεγονός πως συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις), μέχρι στιγμής αυτή δεν έχει επέλθει.

Το καλό σενάριο υπαγορεύει συμφωνία επί του οικονομικού, ελέγχους από την πλευρά του αγοραστή και ομαλή μετάβαση μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Το κακό σενάριο; Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, γιατί όπως μαθαίνουμε, σε περίπτωση που δεν υπάρξει τελική συμφωνία, παραμένει ο Σταύρος Παπασταύρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

«Χ» με Γκόμεθ... at the buzzer!

«Χ» με Γκόμεθ... at the buzzer!

Η Πάφος έφτασε μια ανάσα από ένα ακόμα σπουδαίο τρίποντο, όμως αρχηγός της Ομόνοιας ισοφάρισε στο τελευταίο δευτερόλεπτο
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X