ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σ. Αυγουστή: Ο διαχειριστής της ενίσχυσης

Ο κόουτς κάνει κουμάντο στον τομέα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σε διαρκή δραστηριότητα βρίσκεται η Ομόνοια στον τομέα της ενίσχυσης, έτσι ώστε να φέρει σε πέρας την αποστολή της, αποτελεσματικά και …on time. Οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις παικτών που θα ανεβάσουν την ποιότητα και το βάθος του ρόστερ.

Σε κάποιες περιπτώσεις χρειάζεται υπομονή, αλλά όλοι οι Ομονοιάτες ελπίζουν ότι οι υπεύθυνοι δεν θα περιμένουν φέτος … όλο το καλοκαίρι όπως έκαναν πέρυσι αφήνοντας καταστάσεις να μένουν σε εκκρεμότητα μέχρι την τελευταία στιγμή. Ελπίζουν ότι εξετάζονται και οι εναλλακτικές περιπτώσεις με τρόπο έτσι ώστε να θέματα να λήγουν έγκαιρα για να μεταβεί ομάδα στην προετοιμασία με ικανό αριθμό παικτών.

Μια και περί προετοιμασίας η αναφορά, οριστικά από τον β' προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ θα αρχίσει το φετινό ευρωπαϊκό της ταξίδι η Ομόνοια. Οι «πράσινοι» ήλπιζαν χθες ότι η Σεβίλλη θα κατάφερνε να τερματίσει στην 7η θέση του ισπανικού πρωταθλήματος ωστόσο αυτό δεν συνέβη. Το πρώτο παιχνίδι για τους πράσινους είναι ορισμένο για τις 27 Ιουλίου ενώ ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στις 3 Αυγούστου.

Οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις παικτών επαρκούς ποδοσφαιρικού διαμετρήματος και αναστήματος

Η Ομόνοια θέλει τον κορμό. Αποτελούμενο και από υπάρχοντες αλλά και εξ’ εκείνων που θα έλθουν. Για να φτιαχτεί η ομάδα, (αρχικά με την πραγματοποίηση των κινήσεων), και μετά να προετοιμαστεί, αλλά και να μονταριστεί σωστά. Κυκλοφορούν ονόματα, τα οποία σχεδόν πάντοτε διαψεύδονται από μέσα. Είτε δικαιολογημένα, γιατί δεν υφίστανται, είτε σκόπιμα λόγω ανταγωνιστών.

Οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις παικτών επαρκούς ποδοσφαιρικού διαμετρήματος και αναστήματος που θα ανεβάσουν την ποιότητα και το βάθος του ρόστερ.

Όλα γίνονται στα οικονομικά όρια που έχουν προσδιοριστεί, χωρίς να αποκλείεται και η υπέρβαση, αν θεωρηθεί ότι θα υπάρξει κάτι που αξίζει τον κόπο προς τούτο.

Από τα σενάρια και τις ενδείξεις διαφαίνεται πως ο βασικός αν όχι απόλυτος διαχειριστής της μετεγγραφικής ενίσχυσης είναι ο Σωφρόνης Αυγουστή. Μη ξεχνάμε και τις δηλώσεις του μετά το τελικό: «Ξέρω τι παίκτες χρειαζόμαστε», ανέφερε μεταξύ άλλων. Με άλλα λόγια, είπε ότι …«Εγώ είμαι αυτός που αποφασίζει».

Όσον αφορά τον Τεχνικό Διευθυντή …ας τον δούμε πρώτα και μετά ας προσδιορίσουν το ρόλο του. Για την ώρα από ότι λέχθηκε επίσημα, υπάρχει μια μικρή λίστα υποψηφίων. Εκτός αν τον έχουν κλείσει τον άνθρωπο και εργάζεται με …τηλεχειριστήριο σε συνθήκες άκρας μυστικότητας, λαμβάνοντας μέρος στο σχεδιασμό. Με την Ομόνοια, την τελευταία διετία ποτέ κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα.

Τον προπονητή πλαισιώνει επιτελείο που από τη στιγμή που δεν έχει ανακοινωθεί ότι έχει αλλάξει κάτι, θεωρείται ότι παραμένει το ίδιο. Ο εκ των πραγμάτων διαφαινόμενος σημαντικός ρόλος του κόουτς είναι κάτι που ικανοποιεί τον κόσμο γιατί κανείς δεν έχει εμπιστοσύνη σε αυτούς που έκαναν πέρυσι το σχεδιασμό. Είτε εντόπισαν παίκτες, είτε τους διαπραγματεύτηκαν.

Υπενθυμίζουμε ότι αποχώρησαν οι Αρτέμ Μπεσεντίν, Φώτης Παπουλής, Εκτορ Γιούστε, Φώτης Κίτσος, ενώ ανανέωσε ο Φουάντ Μπασιρού.

Με τα υφιστάμενα δεδομένα, η Ομόνοια δικαιούται πέντε μετεγγραφές ξένων κοινοτικών στη λίστα Α’, αφού διαθέτει 12.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση