ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σειρήνες για Μπρούνο από Αλ Αχλί!

Διαβάστε τι αναφέρει το δημοσίευμα από την Αίγυπτο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στο στόχαστρο της Αλ Αχλί Καϊρου για την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, φαίνεται να είναι ο Μπρούνο Φελίπε.

Σύμφωνα με Αιγυπτιακό δημοσίευμα, ο ποδοσφαιριστής των «πρασίνων» ενδιαφέρει την ΑΛ Αχλί με τους ανθρώπους της ομάδας να κινούνται για την περίπτωση του στο προσεχές μεταγραφικό παράθυρο.

Όπως σημειώνεται, η διοίκηση της Αιγυπτιακής ομάδας περιμένει την τελική έγκριση του προπονητή Μάρσελ Κόλερ, προκειμένου η πρόταση στην Ομόνοια για τα «μάτια» του Βραζιλιάνου, να πάρει επίσημη μορφή.

Όπως μαθαίνουμε, μέχρι στιγμής δεν υπήρξε οποιαδήποτε κρούση για τον Μπρούνο, ωστόσο πάγια τακτική της διοίκηση της Λευκωσιάτικης ομάδας είναι σε περίπτωση που η Ομόνοια ικανοποιηθεί οικονομικά, τότε οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής μπορεί να αποχωρήσει.

Η σχετική αναφορά που γίνεται:  

«Οι άνθρωποι της Αλ Αχλί εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπογράψουν μια ηχηρή συμφωνία από τη Βραζιλία κατά τη διάρκεια της επερχόμενης χειμερινής μεταγραφικής αγοράς.

Νέα συμφωνία για τη Βραζιλία στο τραπέζι της Αλ Αχλί

Σύμφωνα με τον Ισλάμ Σάντεκ, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ Μπρούνο Φελίπε της κυπριακής ομάδας Ομόνοια Λευκωσίας είναι στα υπόψιν για την ερχόμενη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Ισλάμ Σαντίκ ανέφερε σε τηλεοπτικές δηλώσεις ότι ο Βραζιλιάνος Μπρούνο Φελίπε εξτρέμ της Ομόνοιας, βρίσκεται στο στόχαστρο της Αλ Αχλί και της Επιτροπής Σχεδιασμού με επικεφαλής τον Μοχσέν Σάλεχ και θα παρουσιαστεί στον Ελβετό προπονητή Μαρσέλ Κολέρ Αλ Αχλί για την προετοιμασία του για συμβόλαιο στο την επόμενη χειμερινή μεταγραφική περίοδο τον ερχόμενο Ιανουάριο. 

Η Αλ Αχλί άρχισε να ετοιμάζει επίσημη προσφορά για να τον αγοράσει από τον σύλλογό του κατά τη διάρκεια του Ιανουάριου». 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση