ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τριγμοί στο Ομόνοια - Εθνικός για Ηλία

Φήμες κάνουν λόγο ακόμη και για ναυάγιο στη συμφωνία

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Κάτι σαν θρίλερ για γερά στομάχια μοιάζει η περίπτωση μετακόμισης του Μάριου Ηλία στην Ομόνοια, καθότι οι νεότερες πληροφορίες που προκύπτουν αναφέρουν ότι η κατάσταση ανατρέπεται πλήρως, σε σχέση με τα δεδομένα που γνωρίζουμε.

Όπως πρώτοι σας ενημερώσαμε από την Παρασκευή το deal μεταξύ των δύο πλευρών επετεύχθη καθώς από το ρεπορτάζ έβγαινε η κοινή συνισταμένη πάνω στην οποία βάδισαν Εθνικός και Ομόνοια.

Από τότε μέχρι και σήμερα και ενώ οι δύο μεριές φέρεται να συμφώνησαν σε όλα σχεδόν τα βασικά σημεία, φαίνεται τα δεδομένα να διαφοροποιούνται καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι τις δύο μεριές τις χωρίζει ένα μικρό ποσό, το οποίο αξιώνει ο Κίκης Φιλίππου και δεν συναινεί να δώσει ο Σταύρος Παπασταύρου.

Δεν αποκλείεται κιόλας η εν λόγω εξέλιξη να αποτελέσει και το τελευταίο επεισόδιο του στόρι μεταξύ της Ομόνοιας και του Εθνικού με πρωταγωνιστή τον 27χρονο Κύπριο φορ. Όπως δήλωσε εξάλλου ο Γιέσπερ Γιάνσον (δες ΕΔΩ) ο Ηλία είναι μεν μια ενδιαφέρουσα περίπτωση, ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει καμία υπογραφή.

Αυτή τη στιγμή τα δεδομένα γέρνουν προς ναυάγιο, χωρίς όμως τίποτα να εκληφθεί ως σίγουρο καθώς ανά πάσα στιγμή τα πάντα μπορούν ν’ αλλάξουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση