ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τρίλιζα Χαμάς (Απόλλωνας, Ομόνοια, Ζακάκι)

Μίνι μεταγραφικό σήριαλ την υστάτη για τον Μαροκινό

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μίνι μεταγραφικό σήριαλ εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες για τον Αμίν Χαμάς. Ο Βέλγο μαροκινός μπακ, είναι γνωστό ότι διατηρεί συμβόλαιο με τον Απόλλωνα μέχρι το τέλος της σεζόν, ωστόσο δεν υπολογίζεται ενόψει του σεζόν.

Ο παίκτης με βάση τις πληροφορίες μας φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Ομόνοια από την επόμενη σεζόν και έπειτα ωστόσο παραμένει ανοικτό για το που και αν θα ενταχθεί σε ρόστερ ομάδας, από τώρα μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ενδιαφέρον για να τον εντάξει στο ρόστερ της έχει εκδηλώσει η ΑΕΖ η οποία μάλιστα έχει υποβάλει πρόταση στον Απόλλωνα για να τον αποκτήσει ως δανεικό.

Ο Απόλλωνας φέρεται να έχει συναινέσει σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο ωστόσο ο παίκτης κολλά στο συμβόλαιο του, αρνούμενος προς το παρόν να αγωνιστεί στο Ζακάκι έως το τέλος της σεζόν.

Από κει και πέρα οι της Ομόνοιας ενώ φέρεται να έχουν συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή για την επόμενη χρονιά δεν έχουν υποβάλει πρόταση που να ικανοποιεί τον Απόλλωνα ούτως ώστε να ενταχθεί στο παρόν χρονικό σημείο με την ομάδα.

Ενδεχομένως να μην καίγονται άμεσα για τον παίκτη αφού οι πληροφορίες που βγαίνουν από το ρεπορτάζ αναφέρουν ότι γίνονται σκέψεις για την απόκτηση εξτρέμ που θα καλύψει το κενό του Λοίζου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση