ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Φιλικό πρωτοπόρων με Πάφο και Παναθηναϊκό!

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα βρεθεί στην Κύπρο και θα δώσει τρία φιλικά

Ως γνωστόν ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Πέγεια και στην Πάφο για να πραγματοποιήσει μία μίνι προετοιμασία με τη διακοπή που προκύπτει λόγω του Μουντιάλ.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα φτάσει στην Κύπρο στις 28 Νοεμβρίου και θα παραμείνει μέχρι τις 8 Δεκεμβρίουμε σκοπό να πραγματοποιήσει τρία φιλικά για να παραμείνει όσο γίνεται πιο ενεργή η ομάδα ενόψει της επανέναρξης του πρωταθληματός.

Συγκεκριμένα τα δύο φιλικά θα γίνουν με την Πάφο και με την Χάποελ Μπερ Σεβά αλλά και με ακόμη μία ομάδα η οποία θα αποφασιστεί σε μεταγενέστερο στάδιο ποια θα είναι. Πάντως σε δημοσιεύματα από την Ελλάδα έγινε και αναφορά για προσπάθειες διευθέτησης φιλικού και με τον ΑΠΟΕΛ. (διαβάστε ΕΔΩ)

Όπως και να έχει θα δούμε ένα φιλικό με την πρωτοπόρο ομάδα της Super League 1 που θα αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Cyta σε ένα ματς που φυσικά θα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρων.

Ο Χένινγκ Μπεργκ και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα δοκιμάσουν σίγουρα πολλά πράγματα, αλλά ο Νορβηγός τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να δει την ομάδα του απέναντι σε ένα αρκετά ισχυρό αντίπαλο.

Πάφος FC: Τελευταία Ενημέρωση