ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πάφος: Έχει να παίρνει από FIFA!

Το παρών του στα γήπεδα του Κατάρ θα δώσει ο Μουσταφά Ναμέ!

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το όνειρο του πραγματικότητα έκανε ο Μουσταφά Ναμέ της Πάφου, που είδε το όνομα του να συγκαταλέγεται στους ποδοσφαιριστές που κάλεσε ο Αλιού Σισέ για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πρόκειται αναμφίβολα για μια πάρα πολύ θετική εξέλιξη τόσο για τον ποδοσφαιριστή, όσο και για την ομάδα της Πάφου, που αναμένεται να βάλει στα ταμία της κοντά στις 75 χιλιάδες δολάρια.

Αυτό θα συμβεί γιατί η FIFA δίνει 8,530 δολάρια για κάθε μέρα που ένας ποδοσφαιριστής θα συμμετέχει στην διοργάνωση, ξεκινώντας όμως να μετρά δύο εβδομάδας πριν την πρώτη σέντρα του θεσμού. Αν αυτό ισχύσει και στο φετινό Μουντιάλ τότε θα πρέπει να υπολογίσουμε τουλάχιστον 25 μέρες για τον Σενεγαλέζο και ένα ποσό ύψους 213,250 δολαρίων.

Τα εν λόγω χρήματα όμως δεν πηγαίνουν μόνο στην ομάδα που έχει τα δικαιώματα του τη δεδομένη στιγμή, αλλά και σε εκείνες που αγωνιζόταν κατά τη διάρκεια των προκριματικών. Στην προκειμένη περίπτωση, η Παρί F.C. θα πάρει 150 χιλιάδες δολάρια λόγω του ότι είχε στο δυναμικό της τον 27χρονο χαφ, τόσο στον πρώτο χρόνο των προκριματικών, όσο και στον δεύτερο.

Από την πλευρά τους, οι «γαλάζιοι» της Πάφου δικαιούνται το ποσό που προαναφέραμε πιο πάνω (75 χιλιάδες δολάρια) γιατί είναι η ομάδα με την οποία δεσμεύεται ο διεθνής μέσος κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Πάφος FC: Τελευταία Ενημέρωση