ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πάφος FC: Επιμένει για Νατέλ

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ αξιολογήθηκε θετικά από τον Χένινγκ Μπεργκ και τον Γκάιθκα Μεντιέτα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Συνεχίζονται οι προσπάθειες στην Πάφο για περαιτέρω ενίσχυση με στόχο η ομάδα να παρουσιαστεί πανίσχυρη ενόψει της νέας σεζόν. Στο πλαίσιο αυτό οι «γαλάζιοι» φαίνεται να μην παράτησαν την περίπτωση του Λέο Νατέλ για τον οποίο μάλιστα το ενδιαφέρον αναθερμάνθηκε.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ αξιολογήθηκε θετικά από τον Χένιγνκ Μπεργκ και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Γκάιθκα Μεντιέτα. Αμφότεροι θεωρούν ότι ο Βραζιλιάνος με την ποιότητα του μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Μπορεί η περσινή χρονιά να μην ήταν και η καλύτερη για τον Νατέλ παρ’ όλα αυτά η ποιότητα του δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Στην Πάφο θεωρούν ότι ο 25χρονος μπορεί με την ταχύτητα, τη δύναμη και τα καλά του τελειώματα να αποτελέσει ένα από τα πιο δυνατά «όπλα» της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ ταιριάζει άψογα σε μια νεανική ομάδα όπως την Πάφο η οποία έχει ως κύρια χαρακτηριστικά της την ταχύτητα και τη γρήγορη μετάβαση.

Το επόμενο διάστημα αναμένονται εξελίξεις επί του θέματος και αυτό που απομένει να δούμε είναι αν τελικά υπάρξει συμφωνία με την Κορίνθιανς και ο ποδοσφαιριστής επιστρέψει στην Κύπρο αυτή τη φορά για λογαριασμό της ομάδας του Χένινγκ Μπεργκ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Πάφος FC: Τελευταία Ενημέρωση