ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πάφος: Μπεργκ...υπό πίεση

Τα μαύρα σύννεφα πάνω απ’ τον Νορβηγό έχουν αυξηθεί αλλά...

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σε βαθιά κρίση βρίσκεται η Πάφος FC μετά και τη χθεσινή ήττα απ’ την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η ομάδα σπατάλησε την ευκαιρία να βρεθεί στο -3 απ’ την κορυφή, κι αντί αυτού το τέλος της αγωνιστικής (στην οποία ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ είχαν απώλειες) βρήκαν την Πάφο στο -6 από τη κορυφή έχοντας απωλέσει παράλληλα την 3η θέση.

Η κρίση αυτή ασφαλώς ακουμπά και τον Χένινγκ Μπεργκ με τα μαύρα σύννεφα πάνω απ’ τον Νορβηγό να έχουν αυξηθεί ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα. Από πλευράς διοίκησης της Πάφου θεωρούν πως έχουν δώσει στον τεχνικό ότι χρειάζεται ώστε η ομάδα να φθάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως την ίδια ώρα τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που περίμεναν.

Παρά ταύτα μια αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος δεν είναι μια απλή υπόθεση, ενώ συνάμα σε τρεις μέρες υπάρχει το πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τον Άρη. Πρέπει να αξιολογηθούν πολλά δεδομένα και να υπολογιστούν τα ρίσκα, ενώ στα ενδότερα της ομάδας υπάρχει μια ροή που θεωρεί πως ο Νορβηγός μπορεί να αλλάξει την εικόνα.

Επί του ρεπορτάζ φαίνεται πως στην Πάφο θα δώσουν άλλη μια ευκαιρία στον Χένινγκ Μπεργκ ώστε η ομάδα να ανακάμψει και να φθάσει στην επίτευξη των στόχων. Παρά ταύτα η ουσία είναι πως ο Νορβηγός βρίσκεται υπό μεγάλη πίεση, και θα πρέπει άμεσα να αλλάξουν πολλά στο αγωνιστικό κομμάτι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Πάφος FC: Τελευταία Ενημέρωση