ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πάφος: Στέλνει πρόταση για Μάριο Ηλία - Οι απαιτήσεις του Εθνικού

Οι πληροφορίες του 24sports αναφέρουν

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Εξέλιξη προκύπτει στην περίπτωση του Μάριου Ηλία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του 24sports το ενδιαφέρον της Πάφου θα πάρει επίσημη μορφή, καθώς οι Παφίτες ετοιμάζονται για να στείλουν επίσημη πρόταση στον Εθνικό για να αποκτήσουν τον Κύπριο διεθνή επιθετικό. 

Η Πάφος είναι έτοιμη να προσφέρει ένα σεβαστό ποσό στον Εθνικό για να κάνει δικό της τον Μάριο Ηλία, καθώς θέλει να ενισχυθεί με Κύπριους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και ο συγκεκριμένος φορ είναι ένας από αυτούς. 

Από την άλλη οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως οι απαιτήσεις του Εθνικού είναι και πάλι κοντά στις 200 χιλιάδες ευρώ, ποσό που ήθελε η ομάδα της Άχνας και από την Ομόνοια τον περασμένο Σεπτέμβριο. Φυσικά τα δεδομένα τώρα είναι εντελώς διαφορετικά, καθώς ο Μάριος έχει μόνο άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο και αν δεν πωληθεί τώρα, του χρόνου θα μπορεί να φύγει ελεύθερος, με τον Εθνικό να μην παίρνει ούτε σεντ. 

Ταυτόχρονα ο Μάριος μετά την εξαιρετική χρονιά που έκανε, σκοράροντας 20 γκολ, έχει την ευκαιρία να κάνει ένα μεγάλο άλμα στην καριέρα του και να αγωνιστεί με την Πάφο σε προκριματικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης. 

Επί της ουσίας αναμένεται σύντομα να σταλεί επίσημη πρόταση στον Εθνικό από την Πάφο και οι δύο πλευρές να μπουν σε διαπραγματεύσεις για να υλοποιηθεί η μεταγραφή. 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Πάφος FC: Τελευταία Ενημέρωση