ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ποδόσφαιρo: «Καυτός» ο Οκτώβρης για τους ανεμβολίαστους

Πιθανή η χαλάρωση των μέτρων και είσοδος στο γήπεδο με επίδειξη PCR ή Rapid Test

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το ενδεχόμενο να έχουν δικαίωμα εισόδου στα γήπεδα και πολίτες οι οποίοι είναι ανεμβολίαστοι, επιδεικνύοντας PCR τεστ με αποτέλεσμα αρνητικό, συγκεντρώνει κάποιες πιθανότητες να ισχύσει μέσα στον Οκτώβριο, ωστόσο καμία απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμη από το Υπουργείο Υγείας.

Το Υπουργικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει στις 29 Σεπτεμβρίου αξιολογώντας μεταξύ άλλων πιθανά μέτρα για χαλάρωση και θα παρθούν αποφάσεις οι οποίες «αγγίζουν» το κυπριακό ποδόσφαιρο και γενικότερα τον Αθλητισμό. Και δη την προσέλευση των φιλάθλων στα γήπεδα, η οποία από τον περασμένο Ιούλη ισχύει μόνο για εμβολιασμένους πολίτες.

Όπως ενημερώθηκε η ιστοσελίδα μας «24Sports», είναι πάρα πολύ νωρίς για να λεχθεί οτιδήποτε που να αφορά στο… πού γέρνει η πλάστιγγα. Αν θα επιτραπεί είσοδος και σε μη εμβολιασμένους δηλαδή ή όχι.

Ο λόγος που το Υπουργικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει στις 29 Σεπτεμβρίου, αφορά στην περαιτέρω αξιολόγηση της επιδημιολογικής εικόνας, αφού οι μνήμες από τον περσινό Σεπτέμβριο δεν είναι και οι καλύτερες. «Ο Σεπτέμβριος κρίνεται ως κομβικός μήνας από το Υπουργείο Υγείας. Άνοιξαν τα σχολεία, τα φροντιστήρια, τα παιδιά άρχισαν ενασχόληση με διάφορες απογευματινές δραστηριότητες μετά από το σχολείο, προπονήσεις σε διάφορα αθλήματα και άλλα. Επίσης ο καιρός και οι θερμοκρασίες αλλάζουν, ο κόσμος στις εξόδους του προτιμάει να εστιάζεται σε κλειστούς χώρους», είναι η ενημέρωση που λάβαμε.

Ήδη εντοπίστηκαν αρκετά κρούσματα, λόγω των πιο πάνω, αλλά η αξιολόγηση όλων των μέτρων είναι συνεχής μέσα στο Σεπτέμβριο και αν προκύπτει μερική αισιοδοξία για χαλάρωση των μέτρων στο θέμα της εισόδου στα γήπεδα, αφορά στη μείωση του συνολικού αριθμού των περιστατικών της νόσου Covid.

Σε δεύτερη φάση, όπως ενημερωθήκαμε, θα αξιολογηθεί και το ενδεχόμενο να μπορούν να εισέλθουν στα γήπεδα και άτομα με την επίδειξη αρνητικού αποτελέσματος από τεστ αντιγόνου (Rapid Test).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

«Χάθηκε» στο Δάσος

«Χάθηκε» στο Δάσος

Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 2-0… η ΑΕΛ εξήλθε ισόπαλη 2-2 με τον Εθνικό
24sports.com.cy
 |  ΑΕΛ

Wils-on fire!

Με σκόρερ τον Γουίλσον ο Ολυμπιακός κέρδισε με 1-0 τη Δόξα
24sports.com.cy
 |  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ