ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Προτείνεται συνάντηση με προέδρους

Οι διαιτητές αποφασίζουν απόψε σε συνεδρία

Newsroom 24sports

Το γεγονός ότι ακόμη δεν αρχίσαμε…. αλλά αρχίσαμε με τους διαιτητές, τους ορισμούς, τους επιθυμητούς και τους ανεπιθύμητους μέσα στον Ιούλιο κινητοποιεί τα κέντρα αποφάσεων.

Κυρίως τους άμεσα θιγόμενους διαιτητές και τον Σύνδεσμο τους που παρακάθεται απόψε το βράδυ σε συνεδρία για να αποφασίσουν ποια μέτρα ή ποια θα είναι τα επόμενα βήματα τους μήπως και εξομαλύνουν κατά κάποιο τρόπο την κατάσταση.

Το γεγονός ότι ακόμη και σε φιλικό παιγνίδι υπήρξαν τέτοιου είδους αντιδράσεις από Απόλλωνα και Ανόρθωση σχετικά με τον ορισμό του Βασίλη Δημητρίου έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα τους διαιτητές

Το γεγονός ότι ακόμη και σε φιλικό παιγνίδι υπήρξαν τέτοιου είδους αντιδράσεις από Απόλλωνα και Ανόρθωση σχετικά με τον ορισμό του Βασίλη Δημητρίου έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα τους διαιτητές που θα προσπαθήσουν μέσα από τη συνεδρία τους να καταλήξουν σε κάποια λύση.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι η ηγεσία του Συνδέσμου διαιτητών ενδέχεται να προτείνει όπως γίνουν προσπάθειες για να συναντηθούν με τους προέδρους των ομάδων ξεχωριστά, σε μια τους προσπάθεια να ανταλλάξουν απόψεις και να βελτιωθούν οι σχέσεις μεταξύ διαιτητών και ομάδων.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X