ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πρωτόκολλο... το κλειδί για την ανατροπή

Είναι ικανές οι εξελίξεις του τελευταίου 24ώρου να ανατρέψουν την ειλημμένη απόφαση για διακοπή;

Newsroom 24sports

Το σημαντικότερο κλειδί για να ανοίξει η πόρτα της επανέναρξης της ποδοσφαιρικής δράσης, όχι μόνο στην Κύπρο αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη, είναι το Πρωτόκολλο Υγείας και Ασφάλειας. Είναι το σημείο που προκάλεσε τις περισσότερες συζητήσεις το τελευταίο διάστημα και έντονες διαφωνίες σε κάθε γωνιά της Γηραιάς Ηπείρου. Και η χώρα μας δεν θα μπορούσε να αποτελέσει την εξαίρεση.

Ακόμα και σήμερα, λίγες ώρες πριν τις καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον του κυπριακού ποδοσφαίρου, παράγοντες των ομάδων διερωτώνται αν υπάρχει πρωτόκολλο και τι περιλαμβάνει.

Όπως πληροφορούμαστε, η ΚΟΠ έχει έτοιμο το Πρωτόκολλο και θα το παρουσιάσει ενώπιον των μελών της στη Άτυπη Γενική Συνέλευση η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 14:30 στο Συνεδριακό Κέντρο του ΓΣΠ. Μετά από πολυήμερες διεργασίες και επαφές με το Υπουργείο Υγείας και μετά από τις οδηγίες της επιστημονικής ομάδας, η Ομοσπονδία σύνταξε το Πρωτόκολλο και το περιεχόμενο του θα λύσει πολλές απορίες και θα κατευνάσει κάποιες ανησυχίες των ανθρώπων του ποδοσφαίρου.

Τώρα, αν το Πρωτόκολλο θα είναι αρκετό και για να διαφοροποιήσει τη θέση κάποιων ομάδων και ταυτόχρονα ανατρέψει την – κατά τα φαινόμενα - ειλημμένη απόφαση για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας είναι κάτι που θα μάθουμε εντός της ημέρας.

Δύσκολα θα ανατραπεί το σκηνικό

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως παρά τα όσα έλαβαν χώρα το τελευταίο 24ωρο, είτε παρασκηνιακά είτε στη δημόσια σφαίρα (π.χ. επιστολές Ανόρθωσης και ΑΕΚ στην ΚΟΠ, νέο διάταγμα Υπουργείου Υγείας για προπονήσεις κ.α.) δύσκολα θα ανατραπεί το σκηνικό και όλες οι ενδείξεις συνηγορούν ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ θα ψηφίσει υπέρ του τερματισμού της ποδοσφαιρικής σεζόν 2019-20.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Επιστροφή στην κανονικότητα σε ένα μη κανονικό κράτος

«Για να εχεις φυσιολογικο κρατος πρεπει να εχεις και φυσιολογικους ανθρωπους! Αλλα στον @manotopo που ...»
Γιωργος Χ  |  07:01

Η Τουρκία στη Λιβύη

«Πέδτα των Ευρωπαίων Χάρη μου εμείς τσ ξέρουμε...»
Αρμαγεδών  |  16:03

#PoliticsBlog Η επεισοδιακή αποχώρηση του Κώστα Κληρίδη και η «ντροπή»

«Ακόμα ένας καρεκλοκένταυρος γενικώς που έχει πέσει ακόμα πιο χαμηλά....»
Αρμαγεδών  |  18:54

#PoliticsBlog Το νέο Υπουργικό και τα σενάρια για 3η θητεία του Νίκαρου

«Επι εποχης Τασου ο Νικαρος δηλωνε οτι δεν επιθυμει να ειναι Προεδρος ενος κρατους με συνορα στο Ληδρα ...»
Γιωργος Χ  |  07:47

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X