ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Soccer Showcase Cyprus: Παίξε ποδόσφαιρο και διεκδίκησε υποτροφία στην Αμερική

Όλες οι πληροφορίες

Δελτίο Τύπου

Έχεις ταλέντο στο ποδόσφαιρο και ονειρεύεσαι να σπουδάσεις στην Αμερική; Τότε δήλωσε τώρα συμμετοχή στο Soccer Showcase, που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Απριλίου 2023, στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ στο Κολόσσι, και διεκδίκησε υποτροφίες σε Πανεπιστήμια στην Αμερική.

To Soccer Showcase διοργανώνεται από την GDA Sports και την All Around Sports, σε συνεργασία με την Pro Futuro Sports Agency και απευθύνεται σε ποδοσφαιριστές των ηλικιών 16-20. Κατά τη διάρκεια του Soccer Showcase οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους, να προπονηθούν, να λάβουν ανατροφοδότηση από τους προπονητές και να διεκδικήσουν αθλητική υποτροφία σε Πανεπιστήμια στις ΗΠΑ. Επιπρόσθετα, οι συμμετέχοντες, εκτός από την προπόνηση στις 11 Απριλίου και το τουρνουά στις 12 Απριλίου, θα λάβουν μέρος σε σεμινάρια σωματικής και ψυχικής ενδυνάμωσης αλλά και σε εκδήλωση δικτύωσης (networking) με τους γονείς τους στις 8 του ίδιου μήνα. Με την αθλητική υποτροφία, οι αθλητές έχουν τη δυνατότητα να σπουδάσουν στα καλύτερα πανεπιστήμια των ΗΠΑ, ενώ παράλληλα μπορούν να συνεχίσουν να αθλούνται, συμμετέχοντας σε πανεπιστημιακά πρωταθλήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τουρνουά θα συμμετέχει ο Mark Vulovic, ο ιδρυτής της Pro Futuro Sports Agency και scouter ποδοσφαίρου με 16χρονη πείρα. 4000 αθλητές έχουν λάβει υποτροφία με την βοήθειά του σε Αθλητικά Σχολεία και Πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο.

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Soccer Showcase Cyprus for USA Universities - gdasports.com, να μας στείλετε email στο events@gdasports.com ή να μας καλέσετε στο 96797111.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΠΟΡ FM 95

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΗΠΑ  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση