ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τι ισχύει με τα συμβόλαια στις ομάδες που θα υποβιβαστούν

Σε ποιες περιτπώσεις θα ισχύει ο παλιός όρος και σε ποιες ο νέος

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Πολλά και ενδιαφέροντα είπε το πρωί της Τρίτης στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ Σπύρος Νεοφυτίδης. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που ανήκουν σε ομάδες οι οποίες θα υποβιβαστούν στο τέλος της σεζόν.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ, μέχρι πέρσι υπήρχε ο όρος ότι σε περίπτωση διαβάθμισης μιας ομάδας, θα ήταν από κοινού απόφαση του παίκτη και του σωματείου να αποφασίσουν εάν ήθελαν να συνεχίσουν ή να διακόψουν τη συνεργασία τους, απόφαση η οποία έπρεπε να παρθεί σε διάστημα 15 ημερών.

Από φέτος η Ομοσπονδία δίνει το δικαίωμα σε μια ομάδα να προχωρήσει σε μονομερή διακοπή του συμβολαίου ενός ποδοσφαιριστή εάν το επιθυμεί, όρο τον οποίο χαρακτηρίζει παράνομο ο ΠΑΣΠ. Αντίθετα, ο ποδοσφαιριστής δεν έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε μονομερή διακοπή του συμβολαίου με το νέο όρο που υπάρχει. Το πιο πάνω ισχύει για τα συμβόλαια που υπογράφηκαν κατά τη διάρκεια και πριν την έναρξη της σεζόν που διανύουμε 2020-21.

Για τα συμβόλαια που υπογράφηκαν τα προηγούμενα χρόνια ισχύει ο παλιός όρος. Για παράδειγμα, εάν ένας παίκτης υπέγραψε τριετές το 2019 τότε θα έχει το δικαίωμα να διακόψει το συμβόλαιο του εάν το επιθυμεί, σε συνεννόηση πάντα με την ομάδα του.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση