ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το «ψαλίδι» των καναλιών

Πολλά τα εκατομμύρια η αποκοπή που δεν τελείωσε το πρωτάθλημα

Newsroom 24sports

Από την στιγμή που δεν ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα ήταν λογικό να υπάρξουν αποκοπές από τα τηλεοπτικά κανάλια, καθώς δεν έχουν προβάλει όλους τους αγώνες.

Ήταν γνωστό επίσης, ότι η Cyta δεν είχε καταβάλει την τελευταία δόση του φετινού συμβολαίου που έχει με την ΚΟΠ TV και περίμενε να δει τι θα γίνει με το πρωτάθλημα. Μία δόση που φτάνει τα 2,2 εκ. ευρώ. (δες εδώ).

Αυτό το ποσό πλέον είναι οριστικό ότι δεν θα πληρωθεί από την Cyta προς της ΚΟΠ. Η ομοσπονδία ωστόσο, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενα ρεπορτάζ έχει μοιράσει αυτό το ποσό στις ομάδες που έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο μαζί τους.

Στην χθεσινή συνεδρία της ΚΟΠ, αποφασίστηκε όπως αυτό το ποσό αποκοπεί από τα σωματεία, σε 24 μηνιαίες δόσεις, έτσι ώστε να καλυφθούν τα 2,2 εκ. ευρώ που πήραν τα σωματεία.

Από ‘κει και πέρα, λέχθηκε ακόμα στο ΔΣ της ΚΟΠ ότι οι αποκοπές της Cablenet στις 3 ομάδες της Α’ κατηγορίας (ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση, Πάφος) που έχει συμβόλαιο μαζί τους, το «ψαλίδι» ήταν στο 1,5 εκ. ευρώ.

Αποκοπές έχει κάνει και η PrimeTel, αλλά δεν υπάρχει ακόμα πληροφόρηση για το ποσό που έκοψε από την Ομόνοια και την ΑΕΚ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X