ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:45
 

UEFA: Διήμερο φεστιβάλ κληρώσεων

Μετά τον…κατακλυσμό οι πιο κρίσιμες μέρες για τους ευρωπαίους μας

Στις παραλίες τη βγάζει όλη η Κύπρο το τριήμερο του κατακλυσμού κάθε χρόνο και ασφαλώς το 2019 δεν αποτελεί εξαίρεση. Το φινάλε όμως του τριημέρου, για το ποδόσφαιρο φέρνει τις δυο από τις πιο σημαντικές ημερομηνίες του Καλοκαιριού: τις κληρώσεις των κυπέλλων Ευρώπης.

Στις 18 και 19 Ιουνίου κληρώνει και για τις τέσσερις ομάδες μας, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ, ΑΕΚ, Απόλλων, που θα μάθουν ένα ή δυο αντιπάλους ανάλογα με το πότε ξεκινούν.

Στις 18 και 19 Ιουνίου κληρώνει και για τις τέσσερις ομάδες μας, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ, ΑΕΚ, Απόλλων, που θα μάθουν ένα ή δυο αντιπάλους ανάλογα με το πότε ξεκινούν. Να δούμε τη διαδικασία των κληρώσεων και πως εμπλέκονται σε αυτήν οι ομάδες μας:

Σύμφωνα με το τι αναφέρει στην ιστοσελίδα της η UEFA, την Τρίτη 18/6 θα γίνουν οι κληρώσεις των πρώτων προκριματικών γύρων του Champions League και του Europa. Την Τετάρτη(19/6) θα κληρωθεί ο δεύτερος προκριματικός γύρος σε Champions και Europa τόσο στους πρωταθλητές όσο και στους μη πρωταθλητές.

ΑΠΟΕΛ

Εμπλέκεται σε τρεις κληρώσεις με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Ξεκινά μεν από τον δεύτερο γύρο, αλλά κατά 90% θα του προκύψει αντίπαλος που θα είναι ζευγάρι ομάδων από τον πρώτο. Άρα σίγουρα θα θέλει να ξέρει τη διαμόρφωση των ζευγαριών. Επίσης, βλέποντας λίγο μακριά η αλήθεια, ενδιαφέρεται και για το γεγονός πως θέλει δυο αποκλεισμούς από τις Σέλτικ, ΜΠΑΤΕ, Αστάνα, Λουτογκόρετς προκειμένου να είναι «δυνατός» στην κλήρωση του τρίτου γύρου. Θυμίζουμε πως η κλήρωση του τρίτου γύρου γίνεται πριν ξεκινήσει ο δεύτερος άρα οι πρωταθλητές μας θα μάθουν αντίπαλο πριν το πρώτο επίσημό τους ματς. Σε ό,τι αφορά στην κλήρωση του μονοπατιού των πρωταθλητών στο Europa, για να τους αφορά πρέπει να αποκλειστούν στο δεύτερο γύρο οπότε πρόθεση είναι να μην ασχοληθούν μαζί του.

ΑΕΛ

Η Κυπελλούχος μας εμπλέκεται ως «αδύνατη» στην κλήρωση της Τετάρτης(18/6) με τις 15 από τους 35 πιθανούς αντιπάλους να προέρχονται από τον πρώτο προκριματικό άρα θα είναι ζευγάρια. Και για την ΑΕΛ ισχύει πως θα μάθει αντίπαλο τρίτου γύρου πριν παίξει πρώτη φορά.

Απόλλων-ΑΕΚ

Εμπλέκονται και στις δυο κληρώσεις ως «δυνατές». Στον πρώτο προκριματικό είναι «αδύνατες» και οι εφτά ομάδες που συμμετέχουν στον προ-προκριματικό άρα υπάρχουν 7/47 πιθανότητες να κληρωθούν με ζευγάρι. Στο δεύτερο γύρο, οι 32 από τους 36 πιθανούς είναι εμπλεκόμενοι στον πρώτο γύρο άρα οι πιθανότητες να κληρωθούν με ζευγάρι είναι πάρα πολλές. Οι τέσσερις που είναι απευθείας στο Β γύρο είναι οι Χάκεν(Σουηδία), Λόκο Πλόβτιβ (Βουλγαρία), Λέχια (Πολωνία, Βιτόρουλ (Ρουμανία) που καλύτερα είναι να τις αποφύγουν. Αν περάσουν τον πρώτο γύρο τότε θα μπουν στην κλήρωση του τρίτου με τον Απόλλωνα δυνατό και την ΑΕΚ να θέλει τέσσερις αποκλεισμούς από τις εννιά «δυνατές» που λαμβάνουν μέρος στον πρώτο γύρο για «τρυπώσει».

Σημειώνουμε πως ομάδες από την ίδια χώρα δεν μπορούν να κληρωθούν μεταξύ τους άρα στους πιθανούς της ΑΕΛ αφαιρέσαμε ΑΕΚ και Απόλλων και στων άλλων δυο την ΑΕΛ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΑΕΚ  |  ΑΠΟΕΛ  |  ΑΕΛ  |  Απόλλων  |  UEFA

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Από το άνοιγμα των οδοφραγμάτων στις διεθνείς συμμαχίες 

«Η εμμονή της Καθημερινής να παρουσιάζει συνεχώς "επιτυχίες" της εξωτερικής μας πολιτικής είναι σχεδόν ...»
Rikkos  |  13:05

#PoliticsBlog Δύσκολοι καιροί για κόμματα και πρίγκιπες

«Δυστυχώς δεν υπάρχει αντιπολίτευση αφού βάζουν διαγωνισμό ηλιθιότητας μεταξύ τους....»
Αρμαγεδών  |  12:27

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Γεια σας και Καλώς ήλθατε στο Spotcap Global Loan Services, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι ...»
Claudia Klein  |  16:31

#PoliticsBlog Οι παραιτήσεις στο ΔΗΚΟ, οι καθαρές συνειδήσεις και ο Παμπορίδης

«Να μη ξεχνούμε και την μείωση θητείας σε 13 μήνες....»
Αρμαγεδών  |  12:32

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X