ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

UEFA: Χωρίς τεστ οι εμβολιασμένοι ποδοσφαιριστές

Σημαντική ανακοίνωση από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η UEFA αποφάσισε να άρει την υποχρέωση των ποδοσφαιριστών να υποβάλλονται σε τεστ κορονοϊού πριν από αγώνες των διοργανώσεών της, εφόσον είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή έχουν αναρρώσει πρόσφατα.

Η UEFA προετοιμάζει το έδαφος για τις τρεις βασικές διοργανώσεις της τη νέα σεζόν, το Champions League, το Europa League και το Europa Conference League.

Ύστερα από την ενημέρωση των 96 συλλόγων που θα λάβουν μέρος στη φάση των ομίλων αυτών των τουρνουά για τους φιλοξενούμενους φιλάθλους, ήρθε και η ενημέρωση για τους ποδοσφαιριστές τους, οι οποίοι υπό προϋποθέσεις δεν θα χρειάζεται να υποβάλλονται διαρκώς σε τεστ κορονοϊού.

Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική συνομοσπονδία αποφάσισε ότι οι ποδοσφαιριστές που είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή εκείνοι που ανάρρωσαν πρόσφατα από κορονοϊό δεν θα υποχρεούνται να υποβάλλονται σε ελέγχους πριν από τα παιχνίδια των συγκεκριμένων τριών διοργανώσεων, τουλάχιστον για τη φάση των ομίλων.

Ωστόσο, η απόφαση της UEFA δεν αφορά την πολιτική κάθε χώρας και την υποχρέωση τέτοιων ελέγχων στα αεροδρόμια, κατά την άφιξη ή αναχώρηση μιας αποστολής.

Πηγή: sport24.gr

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση