ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αναρτήθηκαν οι συμπληρωματικοί εκλογικοί κατάλογοι της 2ας Απριλίου

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι νέοι εκλογείς να επιθεωρήσουν έγκαιρα τους συμπληρωματικούς εκλογικούς καταλόγους, για τυχόν ενστάσεις και τις δέουσες διορθώσεις.

ΚΥΠΕ

Το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι οι συμπληρωματικοί εκλογικοί κατάλογοι της 2ας Απριλίου 2021 ετοιμάστηκαν και αναρτήθηκαν για επιθεώρηση και τυχόν ενστάσεις από κάθε ενδιαφερόμενο πρόσωπο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που μεταδίδει το ΓΤΠ, οι κατάλογοι θα εκτίθενται καθημερινά για επιθεώρηση, για διάστημα δέκα (10) ημερών, από τις 9 μέχρι 19 Απριλίου 2021, στα γραφεία των οικείων Επάρχων και Δημάρχων, καθώς και στο γραφείο ή την κατοικία του οικείου Κοινοτάρχη, κάθε Ενορίας ή Κοινότητας, ξεχωριστά.

Μετά την παρέλευση της πιο πάνω προθεσμίας, καμία ένσταση δεν μπορεί να γίνει δεκτή, προστίθεται.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών συνεχίζει αναφέροντας ότι μετά την 19η Απριλίου 2021, οι συμπληρωματικοί εκλογικοί κατάλογοι καθίστανται οριστικοί και θα ενσωματωθούν στον μόνιμο εκλογικό κατάλογο, που θα χρησιμοποιηθεί για σκοπούς των προσεχών βουλευτικών εκλογών και των εκλογών για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των θρησκευτικών ομάδων.

Γι’ αυτό, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι νέοι εκλογείς να επιθεωρήσουν έγκαιρα τους συμπληρωματικούς εκλογικούς καταλόγους, για τυχόν ενστάσεις και τις δέουσες διορθώσεις.

Τα εκλογικά βιβλιάρια των νέων εκλογέων θα ετοιμαστούν και διαβιβασθούν στους οικείους Κοινοτάρχες πριν τις 30 Απριλίου 2021, από όπου μπορούν να τα παραλάβουν οι ενδιαφερόμενοι ή οι οικείοι τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Ρεπορτάζ - Ιστορικό: Τελευταία Ενημέρωση