ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σιζόπουλος-Λιλλήκας: Η συμπόρευσης ΕΔΕΚ-Συμμαχίας Πολιτών μπορεί να κερδίσει την 4η θέση

Με ενότητα και δυναμισμό πρέπει να δώσουμε αποστομωτική απάντηση σε αυτούς που μας αμφισβητούν, είπε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ

ΚΥΠΕ

Με ενότητα και δυναμισμό πρέπει να δώσουμε αποστομωτική απάντηση σε αυτούς που μας αμφισβητούν, σε αυτούς που επιχειρούν να φιμώσουν μια φωνή πατριωτικής και δημοκρατικής ευθύνης τη φωνή μας, ανέφερε το βράδυ του Σαββάτου ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, μιλώντας στην προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος του στο Παττίχειο θέατρο, στη Λεμεσό.

Στη συγκέντρωση, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ παρουσίασε τους υποψηφίους της εκλογικής περιφέρειας Λεμεσού, ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 30ης Μάιου. «Μιας προεκλογικής εκστρατείας πρωτόγνωρης για τα Κυπριακά δεδομένα που διαμορφώνεται ως αποτέλεσμα των επιπτώσεων της πανδημίας αλλά και της πληθώρας νέων κομμάτων και συνδυασμών που διεκδικούν τη ψήφο των πολιτών» ανέφερε ο κ. Σιζόπουλος.

«Μιας εκλογικής αναμέτρησης καθοριστικής σημασίας για την παραπέρα πορεία τόσο του κόμματος, όσο και του αντιδιζωνικού μετώπου. Είναι πολύ καλά γνωστό ότι οι θέσεις μας τόσο στο εθνικό όσο και στα θέματα των εκποιήσεων, των σκανδάλων, της διαφάνειας, ενοχλούν αρκετούς, με αποτέλεσμα κάποιοι επιχείρησαν και συνεχίζουν να επιχειρούν να οδηγήσουν την ΕΔΕΚ σε εκλογική και πολιτική απαξίωση» ανέφερε ο Μαρίνος Σιζόπουλος.

Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ αναφέρθηκε επίσης στη συνεργασία του κόμματος του με τη Συμμαχία Πολιτών η οποία «αποσκοπεί στην ένωση δυνάμεων για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που προκύπτουν τόσο στο εθνικό μας θέμα, όσο και σε θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης, κοινωνικής και οικονομικής πολιτικής. Συνεργασία που αιφνιδίασε για αυτό και η επιχείρηση εκλογικής υπονόμευσης της προσπάθειας είναι εμφανής και προέρχεται από πολλές κατευθύνσεις, να ματαιώσουν την αύξηση των ποσοστών και να αποτρέψουν την αύξηση των βουλευτών στη νέα Βουλή».

Όπως είπε, η συμπόρευση της ΕΔΕΚ και της Συμμαχίας Πολιτών, μπορεί και πρέπει να κερδίσει την 4η θέση στη βουλή.
Ο κ. Σιζόπουλος κάλεσε τους ψηφοφόρους της ΕΔΕΚ και της Συμμαχίας Πολιτών να δώσουν ηχηρή απάντηση με τη ψήφο τους, ώστε να ισχυροποιηθεί η θέση τους «για να ενισχύσουμε την πατρίδα μας στην Ευρώπη, την κρατική μας υπόσταση, για να βρισκόμαστε δίπλα στους πολίτες που έχουν πραγματική ανάγκη κοινωνικής και οικονομικής στήριξης. Αυτή την επιτυχία τη χρωστάμε στον ιδρυτή της ΕΔΕΚ, τον αγωνιστή Βάσο Λυσσαρίδη, στους επώνυμους και ανώνυμους ήρωες της πατρίδας μας και στη νέα γενιά» ανέφερε.

Τη συγκέντρωση χαιρέτισε και ο Πρόεδρος της Συνεργασίας Πολιτών, Γιώργος Λιλλήκας, ο οποίος με τη σειρά του, αναφέρθηκε στη συνεργασία των δύο κομμάτων, έκανε λόγο για καθοριστικής σημασίας εκλογές και κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες γιατί το αποτέλεσμα θα καθορίσει το δικό τους μέλλον.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ