ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ν. Δένδιας: «Άνευ προηγουμένου εισβολή μεταναστών στην Ελλάδα»

«Η χώρα χάνεται από την κάθοδο των Δωριέων, 4000 χρόνια πριν», επεσήμανε.

ΠΗΓΗ: skai.gr

Για την επιχείρηση «Ξένιος Ζευς» μίλησε ο υπουργός Δημοσίας Τάξης, Νίκος Δένδιας, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, κάνοντας λόγο για εισβολή μεταναστών στην Ελλάδα άνευ προηγουμένου. «Η χώρα χάνεται από την κάθοδο των Δωριέων, 4000 χρόνια πριν, ουδέποτε η χώρα δεν δέχθηκε τόσο μεγάλης έκτασης εισβολή. Πρόκειται για βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας και του κράτους», δήλωσε χαρακτηριστικά υποστηρίζοντας το πρόγραμμα επαναπατρισμού των παράνομων μεταναστών. Παράλληλα, έκανε έκκληση για συνεργασία με την πολιτεία για την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του μεταναστευτικού.

Σχετικά με τις αντιδράσεις στη Θράκη για τη μεταφορά μεταναστών στις σχολές δόκιμων αστυφυλάκων σε Κομοτηνή και Ξάνθη, σημείωσε: «Η επίλυση του μεταναστευτικού είναι πρόκληση εθνικού μεγέθους. Είμαστε στα όρια της κατάρρευσης, Αν δεν δημιουργήσουνε ένα συνολικό δίκτυο διαχείρισης της παράνομης μετανάστευσης θα καταρρεύσουμε». Επιπλέον, επεσήμανε πως αν δεν αφεθεί να επιτελέσει το έργο του, θα υποβάλει την παραίτησή του.

Τέλος, αναφέρθηκε και στον θεσμό του αστυνομικού της γειτονιάς, ο οποίος θα έχει ως στόχο να έρθει πιο κοντά ο πολίτης με την αστυνομία για να μειωθεί η εγκληματικότητα.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Νέα υπηρεσία για το οργανωμένο έγκλημα, με ενισχυμένες αρμοδιότητες ώστε να ακολουθεί τα ίχνη του χρήματος
 |  ΕΛΛΑΔΑ