ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Δώδεκα ιερόδουλες βρέθηκαν θετικές στον HIV

Τις 12 έφτασαν οι εκδιδόμενες, που βρέθηκαν θετικές στον ιό του AIDS.

ΑΜΠΕ

Τις 12 έφτασαν οι θετικές στον ιό του AIDS εκδιδόμενες γυναίκες, ύστερα από υγειονομικούς ελέγχους, που πραγματοποίησαν μέλη κλιμακίων του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), σε περίπου 100 από αυτές, που προσήχθησαν τη νύχτα από την Αστυνομία.

Ειδικότερα, μετά τα μεσάνυχτα, άνδρες της ΕΛΑΣ πραγματοποίησαν επιχείρηση σε δρόμους του κέντρου της Αθήνας, όπου εντόπισαν και προσήγαγαν 92 παράνομα εκδιδόμενες γυναίκες, αλλοδαπές και μη, οι οποίες υποβλήθηκαν σε εξετάσεις από γιατρούς του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Όπως έγινε γνωστό, από τις εξετάσεις βρέθηκαν θετικές στον ιό, εκτός από την πρώτη στον οίκο ανοχής και τις δύο που ακολούθησαν, άλλες εννέα, δηλαδή συνολικά 12.

Στη δημοσιότητα στοιχεία και φωτογραφίες

Τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των 11 ιερόδουλων που βρέθηκαν θετικές στον ιό του AIDS και είχαν προσαχθεί κατά την εξόρμηση που έκανε χθες (Δευτέρα) η αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας, έδωσε στη δημοσιότητα το αρχηγείο της ΕΛΑΣ.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η δημοσιοποίηση των στοιχείων και των φωτογραφιών, καθώς και των ποινικών διώξεων που ασκήθηκαν σε βάρος των 11 γυναικών, δίνονται για την προστασία του κοινωνικού συνόλου και γίνεται έκκληση σε οποιονδήποτε επιθυμεί να εξεταστεί για τον ιό HIV, να τηλεφωνεί στις υπηρεσίες του ΚΕΕΛΠΝΟ στα τηλέφωνα 2107222222 και 2105212054.

www.kathimerini.com.cy

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΑΜΠΕ

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση