ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Άγιοι Ανάργυροι: «Έπεσε πάνω της και άρχισε να τη χτυπά με το μαχαίρι»

Όλα όσα συνέβησαν χθες το βράδυ περιγράφει ο άνθρωπος που συνόδευσε την 28χρονη στο αστυνομικό τμήμα

Kathimerini.gr

«Επεσε με μεγάλη δύναμη πάνω της και άρχισε αιφνιδιάστηκα να τη χτυπάει με το μαχαίρι και ξεκίνησα να φωνάζω» κατέθεσε σύμφωνα με πληροφορίες ο φίλος της 28χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων από τον πρώην σύντροφό της. 

Ο άνδρας που τη συνόδευσε στο ΑΤ και ήταν παρών στη δολοφονία της φίλης του περιέγραψε στους αστυνομικούς όλα όσα συνέβησαν χθες το βράδυ.

INTIME

«Μόλις βγήκε από το γραφείο η 28χρονη μου είπε ότι της είπαν οι αστυνομικοί να κάνει μήνυση, όμως αυτή δεν ήθελε και θα έπαιρνε τηλέφωνο στο 100 για να τη συνοδεύσουν αστυνομικοί στο σπίτι της. Οσο βρισκόταν στο γραφείο του αξιωματικού υπηρεσίας όπου μίλαγε με κάποιες γυναίκες αστυνομικούς, εγώ δεν άκουσα όλη τη συζήτηση, αλλά κατάλαβα ότι οι αστυνομικοί την προέτρεπαν να κάνει μήνυση αλλά η 28χρονη έλεγε ότι δεν τον φοβάται και δεν ήθελε να κάνει μήνυση» φέρεται να κατέθεσε ο 37χρονος. 

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για τα όσα συνέβησαν καθώς αποχωρούσαν από το αστυνομικό τμήμα ο 37χρονος φέρεται να είπε ότι «όταν κατεβήκαμε κάτω στον δρόμο, πήρε στο 100 τηλέφωνο και έλεγε το περιστατικό, δηλαδή ότι ο πρώην φίλος της είναι έξω από το σπίτι και το σημείο που βρισκόμασταν ακριβώς. Οταν φτάσαμε σε ένα σημείο, ένας άνδρας έπεσε με μεγάλη δύναμη πάνω της και άρχισε να τη χτυπάει με το μαχαίρι. Εγώ αιφνιδιάστηκα και ξεκίνησα να φωνάζω. Μετά θυμάμαι έναν αστυνομικό που ήρθε και κλώτσησε το χέρι του για να μην κρατάει το μαχαίρι».

INTIME

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί τον ρώτησαν αν κατάλαβαν ότι τους παρακολουθούσε και εκείνος φέρεται να απάντησε ότι δεν κατάλαβαν ότι τους είχε ακολουθήσει μέχρι το αστυνομικό τμήμα.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε πριν από λίγο στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση