ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Έγκλημα στο Περιστέρι: Προφυλακιστέος ο σύντροφος της 17χρονης Νικολέτας

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος περιέγραψε τη γνωριμία του με την νεαρή κοπέλα και επιχείρησε να δικαιολογήσει την αποτρόπαια πράξη του, ισχυριζόμενος πως όλα έγιναν κατά τη διάρκεια ενός καυγά.

Ιωάννα Μάνδρου

Προφυλακίστηκε ο νεαρός-πακιστανικής καταγωγής- κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι. Η προφυλάκιση του υπήρξε αποτέλεσμα σύμφωνης γνώμης της 25ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών και του αρμόδιου εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του ο κατηγορούμενος περιέγραψε τη γνωριμία του με την νεαρή κοπέλα και επιχείρησε να δικαιολογήσει την αποτρόπαια πράξη του, ισχυριζόμενος πως όλα έγιναν κατά τη διάρκεια ενός καυγά.

Προσπάθησε μάλιστα να προσδώσει θρησκευτικό χαρακτήρα στην αντιπαράθεση του με το θύμα, ισχυριζόμενος ότι κατά τη μοιραία συζήτηση τέθηκε θέμα για το πως θα παντρευτούν και η άτυχη κοπέλα- κατά τον δικό του ισχυρισμό- του ζήτησε να βαπτιστεί χριστιανός.

Ωστόσο για την αποτρόπαιη πράξη του και το στυγερό έγκλημα του δεν μπόρεσε να πείσει τις δικαστικές αρχές, καθώς μετά το έγκλημα, το πρώτο που έκανε ήταν να οργανώσει τη φυγή του, αφαιρώντας από το κοινό σπίτι που είχαν με το θύμα όλα τα πράγματα και φεύγοντας για τη Θεσσαλονίκη.

Ο κατηγορούμενος κατά πληροφορίες αρνήθηκε ότι ζήλευε την άτυχη Νικολέτα, ενώ ανέφερε πως το διαμέρισμα στο Περιστέρι το είχε βρει εκείνος και πλήρωναν το ενοίκιο μισό-μισό με τη μητέρα της 17χρονης.

Νωρίτερα, ο δικηγόρος που εκπροσωπούσε τον κατηγορούμενο παραιτήθηκε και διορίστηκε αυτεπαγγέλτως νέα συνήγορος παρουσία της οποίας απολογήθηκε στην 25η τακτική ανακρίτρια Αθηνών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση