Kathimerini.gr
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον οδικό άξονα Προυσός – Τόρνος στην Ευρυτανία, όταν ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό βάθους περίπου 300 μέτρων.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, τις αρχές ειδοποίησαν προσκυνητές που φέρεται να είδαν το ασημί όχημα να εκτρέπεται και να καταλήγει στη χαράδρα.

Ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής, μαζί με ανθρώπους της Ο.Ο.Ε.Δ., της 7ης ΕΜΑΚ και της 4ης ΕΜΟΔΕ από τη Λαμία έσπευσαν στο σημείο, ανασύροντας χωρίς τις αισθήσεις του τον 59χρονο οδηγό.
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από απόκρημνο σημείο, και παραδόθηκε στο #ΕΚΑΒ, άνδρας πλησίον της Ιεράς Μονής Προυσού, στο #Καρπενήσι, συνεπεία εκτροπής ΕΙΧ οχήματος.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) February 8, 2026
Επιχειρούν 31 #πυροσβέστες, συμπεριλαμβανομένης της Ο.Ο.Ε.Δ. της 7ης #ΕΜΑΚ και της ομάδας «#ΙΚΑΡΟΣ» (drone)…
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, οι διασώστες συνέχισαν τις έρευνες μέσα στο σκοτάδι για την αναζήτηση τυχόν δεύτερου ατόμου που βρισκόταν στο αυτοκίνητο.




























