ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Φωτιά στη Βάρης - Κορωπίου: Το βίντεο με τον εμπρηστή και οι έρευνες των Αρχών

Όπως φαίνεται στο οπτικό υλικό, άτομο σκύβει πάνω από ξερά χόρτα, βάζει φωτιά και στη συνέχεια απομακρύνεται από το σημείο τρέχοντας

Kathimerini.gr

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με την αποκάλυψη του Βασίλη Κικίλια, κατά τη διάρκεια της έκτακτης ενημέρωσης, πως υπάρχει οπτικό υλικό που δείχνει εμπρηστή να βάζει φωτιά σε ξερά χόρτα στη Βάρης – Κορωπίου.

Πρόκειται για βίντεο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος που βρίσκεται επί της Βάρης – Κορωπίου.

Οπως φαίνεται στο οπτικό υλικό, άτομο σκύβει πάνω από ξερά χόρτα, βάζει φωτιά και στη συνέχεια απομακρύνεται από το σημείο τρέχοντας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική και το υπ. Πολιτικής Προστασίας, στο βίντεο αποτυπώνεται η έναρξη της φωτιάς, καθώς πρόκειται για την αρχική εστία της πυρκαγιάς.

Ιδιες πηγές αναφέρουν πως αυτόπτες μάρτυρες φέρεται να έχουν φωτογραφήσει τον εμπρηστή και να έχουν δώσει το επίμαχο υλικό στις Αρχές.

Επίσης, κατά μήκος της διαδρομής που θα ακολουθούσε υπό φυσιολογικές συνθήκες η πυρκαγιά, εντοπίστηκε μπιτόνι με εύφλεκτο υλικό και στουπιά.

Σύμφωνα με τον Β. Κικίλια, θα δοθεί χρόνος στο ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις έρευνές τους, προτού το βίντεο δοθεί στη δημοσιότητα.

Πάντως, πηγές της ΕΛ.ΑΣ. διευκρινίζουν πως μέχρι στιγμής δεν έχουν παραλάβει το εν λόγω βίντεο προκειμένου να εκκινήσουν τις διαδικασίες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση