ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Λ. Μενδώνη για Δ. Λιγνάδη: Καθένας υπερασπίζεται τον εαυτό του όπως κρίνει

Ο καθένας έχει την ελευθερία να υπερασπιστεί τον εαυτό του, όπως κρίνει, είτε αφορά φήμες, είτε καταγγελίες, σχολίασε η υπουργός Πολιτισμού.

Kathimerini.gr

Ο καθένας έχει την ελευθερία να υπερασπιστεί τον εαυτό του, όπως εκείνος κρίνει, είτε αφορά σε φήμες, είτε σε καταγγελίες, ανέφερε η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη σχολιάζοντας την παραίτηση του Δ. Λιγνάδη από το Εθνικό Θέατρο.

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης χθες, αργά το απόγευμα, μου έστειλε την παραίτησή του η οποία κι έγινε δεκτή. Ο ίδιος, μέσα στην επιστολή παραίτησης αναφέρει και τους λόγους. Ξέρετε, μέσα σ’ αυτό το τοξικό κλίμα, ο καθένας έχει αντοχές και αυτό δε μπορούμε να τις παραγνωρίζουμε. Ο κάθε άνθρωπος έχει τις αντοχές του, πόσο μπορεί να δεχθεί και να ανεχθεί οποιεσδήποτε φήμες», είπε η κ. Μενδώνη μιλώντας στον ρ/σ «Θέμα Fm».

Και πρόσθεσε: «Πρέπει να πω, ότι μέχρι σήμερα που μιλάμε, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, κάποια καταγγελία επώνυμη δεν υπάρχει. Από την άλλη πλευρά, ο καθένας έχει την ελευθερία να υπερασπιστεί τον εαυτό του, όπως εκείνος κρίνει, είτε αφορά σε φήμες, είτε αφορά σε καταγγελίες. Επαναλαμβάνω ότι για το συγκεκριμένο πρόσωπο, καταγγελίες μέχρι σήμερα που μιλάμε, επώνυμες δεν έχουν υπάρξει».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση