ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ικανοποίηση στην Αθήνα για την υιοθέτηση του «πράσινου» πιστοποιητικού

H Ελληνίδα κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη τόνισε ότι με το «πράσινο» πιστοποιητικό, οι Ευρωπαίοι πολίτες θα μπορούν και πάλι να έχουν εύκολη μετακίνηση εντός της Ε.Ε

ΚΥΠΕ

Ικανοποίηση επικρατεί στην Αθήνα για την υιοθέτηση, από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, του «πράσινου» πιστοποιητικού. Μιλώντας στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, η Ελληνίδα κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη τόνισε ότι με το «πράσινο» πιστοποιητικό, οι Ευρωπαίοι πολίτες θα μπορούν και πάλι να έχουν εύκολη μετακίνηση εντός της Ε.Ε, τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

«Το πιστοποιητικό αυτό -όπως από την αρχή είχε διευκρινίσει ο Πρωθυπουργός- θα λειτουργεί σαν λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, καθώς θα απαλλάσσει τους ταξιδιώτες από γραφειοκρατικές διαδικασίες και ταλαιπωρία, καλύπτοντας τρεις τύπους πιστοποιητικών: πιστοποιητικά εμβολιασμού, πιστοποιητικά τεστ και πιστοποιητικά για άτομα που έχουν αναρρώσει από την COVID-19», πρόσθεσε.

Απαντώντας, μάλιστα, σε παλιότερες αναφορές του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι πρόκειται για «πιστοποιητικό επιπολαιότητας και πολιτικής ανικανότητας» και για πρωτοβουλία «καταδικασμένη να αποτύχει», η κ. Πελώνη υπογράμμισε ότι ο κ. Τσίπρας διαψεύστηκε καθώς η υιοθέτηση του «πράσινου» πιστοποιητικού είναι «μια σημαντική επιτυχία των προσπαθειών του Πρωθυπουργού που θα συμβάλει στη διευκόλυνση και την τόνωση των τουριστικών ροών προς τη χώρα μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση