ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κασσελάκης κατά Μητσοτάκη: Συνεχίζει να θεωρεί τον Μπέο ως τον «καταλληλότερο όλων»

Ρωτά εκ νέου τον Κυριάκο Μητσοτάκη αν «συνεχίζει να στηρίζει έναν δήμαρχο που σηκώνει το χέρι και δέρνει πολίτες, τους καταβρέχει, τους βρίζει και -κυρίως- τους αφήνει να πνίγονται»

Kathimerini.gr

Επανέρχεται στο θέμα με τον Αχιλλέα Μπέο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Στέφανος Κασσελάκης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ρωτά εκ νέου τον Κυριάκο Μητσοτάκη αν «συνεχίζει να στηρίζει έναν δήμαρχο που σηκώνει το χέρι και δέρνει πολίτες, τους καταβρέχει, τους βρίζει και -κυρίως- τους αφήνει να πνίγονται».

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. αναφέρει:

«Η σημερινή ανάρτηση του συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, που κάθε Κυριακή παριστάνει στο Facebook τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι 1.926 λέξεις. Λείπει μόνο μία λέξη: Μπέος. Ρωτάω ξανά, μία εβδομάδα πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές: Ο Κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να θεωρεί τον Μπέο ως τον “καταλληλότερο όλων”, όπως έχει δηλώσει; Συνεχίζει να στηρίζει έναν δήμαρχο που σηκώνει το χέρι και δέρνει πολίτες, τους καταβρέχει, τους βρίζει και -κυρίως- τους αφήνει να πνίγονται; Και πώς, αλήθεια, φαίνεται στους προοδευτικούς και στους κεντρώους πολίτες η στήριξη του πρωθυπουργού της χώρας σε έναν τραμπούκο;».

Υπενθυμίζεται ότι και χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε εκτοξεύσει πυρά κατά του πρωθυπουργού για τον δήμαρχο Βόλου. Δεν δώσαμε ποτέ στήριξη στον Μπέο για να την άρουμε, ήταν η απάντηση της Ν.Δ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση