ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κολωνάκι: Πώς έγινε το τροχαίο με τους 12 τραυματίες

Συνελήφθη ένας 35χρονος

Αναστασία Σταματοπούλου

Δώδεκα ελαφρά τραυματίες είναι ο τελικός απολογισμός του χθεσινού τροχαίου στην οδό Λουκιανού στο Κολωνάκι, οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός ενός SUV αυτοκινήτου, έφτασε έξω από το μαγαζί που βρίσκεται στο σημείο, πάρκαρε πρόχειρα το όχημα και έδωσε τα κλειδιά σε έναν συνεργάτη του καταστήματος να το παρκάρει.

Τότε, και ενώ και ο συνεργάτης του καταστήματος είχε παρκάρει το όχημα και είχε απομακρυνθεί από αυτό, το αυτοκίνητο κινήθηκε με όπισθεν και κατέληξε στην πρόσοψη άλλου καταστήματος, τραυματίζοντας θαμώνες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το πολυτελές όχημα κινούνταν χωρίς χειρόφρενο, επομένως εξετάζεται εάν ο άνδρας που εκτελούσε χρέη παρκαδόρου ξέχασε να βάλει χειρόφρενο ή να «λύθηκε» το χειρόφρενο.

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας προχώρησαν στην προσαγωγή του ιδιοκτήτη του οχήματος και του 35χρονου συνεργάτη του καταστήματος.

Ο 35χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για «παρεμβάσεις με άλλες πράξεις εξίσου επικίνδυνες για την ασφάλεια οδικής συγκοινωνίας» και «σωματική βλάβη από αμέλεια», ενώ ο ιδιοκτήτης αφέθηκε ελεύθερος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

NEWSROOM

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση