ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κως: Νεκρό βρέφος ενός έτους - Συνελήφθησαν οι γονείς του

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βρέφος έφερε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης

Kathimerini.gr

Αναστασία Σταματοπούλου

Ενα κοριτσάκι μόλις ενός έτους μεταφέρθηκε χθες το βράδυ νεκρό στο νοσοκομείο της Κω, με τις συνθήκες του θανάτου του να είναι ακόμα αδιευκρίνιστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βρέφος έφερε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης, ενώ είχε εκδορές και εκχυμώσεις σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Ολα ξεκίνησαν χθες στις 19:45 όταν η μητέρα του βρέφους, ενώ ήταν στο σπίτι της, διαπίστωσε ότι η ανήλικη κόρη της είχε χάσει τις αισθήσεις της.

Στη συνέχεια, προσπάθησε να τη συνεφέρει, ενώ ταυτόχρονα φώναζε. Τότε, ένοικοι της πολυκατοικίας που την άκουσαν πήγαν να βοηθήσουν.

Μισή ώρα αργότερα, η μητέρα της ανήλικης κάλεσε ασθενοφόρο και ταυτόχρονα γείτονας της παρείχε τις πρώτες βοήθειες.

Οταν έφτασε το ασθενοφόρο, οι διασώστες του Ε.Κ.Α.Β., διαπίστωσαν ότι το βρέφος δεν ανέπνεε και εφάρμοσαν τα σχετικά πρωτόκολλα ανάνηψης.

Την 20:32, το βρέφος παραδόθηκε στους εφημερεύοντες ιατρούς στο Γενικό Νοσοκομείο Κω, οι οποίοι διαπίστωσαν την παρουσία άπεπτων τροφών στο αναπνευστικό του σύστημα, με αποτέλεσμα τη μη ροή οξυγόνου. Παρά τις προσπάθειες των ιατρών, το βρέφος κατέληξε λίγο αργότερα.

Στη συνέχεια, οι ιατροί παρατήρησαν ότι το βρέφος έφερε εκδορές και εκχυμώσεις σε διάφορα μέρη του σώματος του, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, το βρέφος έφερε και σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Ετσι αμέσως ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί του Τ.Α. Κω.

Στη συνέχεια, προσήχθησαν στο Τ.Α. Κω τόσο η μητέρα του βρέφους όσο και ο πατέρας του, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, έχει απασχολήσει τις αρχές για πορνογραφία.

Οι γονείς, σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκαν ότι τα τραύματα που έφερε το βρέφος προέρχονταν είτε από χτυπήματα που δέχθηκε από τον αδερφό της, ηλικίας δύο ετών, είτε από κάποια ατυχήματα.

Οι πρώτες ενδείξεις για τον θάνατο του βρέφους φαίνεται να μην είναι φυσιολογικές. Εχουν ληφθεί δέκα καταθέσεις από γιατρούς και γείτονες.

Σήμερα το πρωί αναμένεται να γίνει αυτοψία στο σπίτι της οικογένειας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση