ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΚΥΣΕΑ: «Η Ελλάδα καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση εναντίον του Ισραήλ»

«Η Ελλάδα, πυλώνας σταθερότητας και ασφάλειας στην περιοχή, υπογραμμίζει την ανάγκη αυτοσυγκράτησης από όλες τις πλευρές»

Kathimerini.gr

Η συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 8 το βράδυ, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

«Στη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στην περιοχή μετά τις επιθέσεις του Ιράν κατά του Ισραήλ και έγινε ανασκόπηση της κατάστασης ασφαλείας», σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο κ. Μαρινάκης και συνεχίζει υπογραμμίζοντας ότι: «η Ελλάδα καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση εναντίον του Ισραήλ και τις απειλές για την περιφερειακή σταθερότητα και ασφάλεια».

«Η Ελλάδα, πυλώνας σταθερότητας και ασφάλειας στην περιοχή, υπογραμμίζει την ανάγκη αυτοσυγκράτησης από όλες τις πλευρές προκειμένου να αποφευχθεί μια ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Ισραήλ  |  Ιράν  |  Ευρώπη  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση