ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μαρτυρία επιζώντα: Χτυπούσαμε δεξιά-αριστερά στο τρένο - Ζούμε από θαύμα

«Νιώθω ευγνωμοσύνη που ζω. Να μην γίνει πουθενά στον κόσμο τέτοιο δυστύχημα»

ΠΗΓΗ: skai.gr

Ο Αγγελος Φανουράκης επιβάτης του μοιραίου τρένου, που πήγαινε στη Θεσσαλονίκη και τη στιγμή της σύγκρουσης καθόταν σε θέσεις μαζί με άλλες δύο κοπέλες στο τέταρτο βαγόνι, μίλησε στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν.

«Χτυπούσαμε αριστερά-δεξιά στο βαγόνι το οποίο αναποδογύρισε. Ξαφνικά σκοτείνιασαν όλα. Τα κορίτσια είχαν κινητό, ανάψαμε φακό και ψάχναμε διέξοδο διαφυγής. Βγήκαμε από ένα σπασμένο παράθυρο ένας-ένας», ανέφερε εμφανώς σε κατάσταση σοκ ο νεαρός φοιτητής ο οποίος κατά την προσπάθεια του να βγει τραυματίστηκε στη μέση.

Ακολούθησαν τρομακτικές στιγμές ο ίδιος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ευτυχώς με ελαφρά τραύματα. «Νιώθω ευγνωμοσύνη που ζω. Να μην γίνει πουθενά στον κόσμο τέτοιο δυστύχημα» σημείωσε.

Κληθείς να σχολιάσει τους διαλόγους του σταθμάρχη και με συναδέλφους του, ο φοιτητής είπε πως είναι τουλάχιστον «αστείο» ενώ χαρακτηριστικό της όλης κατάστασης που επικράτησε ανέφερε ότι ο «κηδεμόνας» που έχει τοποθετηθεί στο σώμα του για τον τραυματισμό της μέσης του είπε ότι τον πλήρωσε με δικά του έξοδα καθώς δεν τον διέθετε το νοσοκομείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση