ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Π. Φιλιππίδης: Πρόταση εισαγγελέα για παραπομπή σε δίκη για έναν βιασμό και δύο απόπειρες

Η εισαγγελέας που μελέτησε την δικογραφία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να παραπεμφθεί σε δίκη διότι τα αδικήματα που του έχουν απαγγελθεί στοιχειοθετούνται

Kathimerini.gr

Την παραπομπή του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη σε δίκη για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, προτείνει η αρμόδια εισαγγελέας προς το δικαστικό συμβούλιο.

Η ίδια κρίνει ότι υπάρχουν ενδείξεις ενοχής του για τις πράξεις του βιασμού και της απόπειρας αυτού σε βάρος τριών γυναικών. Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για τρεις υποθέσεις: βιασμό που τελέσθηκε το 2008 και δύο σε απόπειρες βιασμού τελεσθείσες το 2010 και το 2014.

Η εισαγγελέας που μελέτησε την δικογραφία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να παραπεμφθεί σε δίκη διότι τα αδικήματα που του έχουν απαγγελθεί στοιχειοθετούνται. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελέας φέρεται να αναφέρει ότι «και τα τρία θύματα καταγγέλλουν πραγματικά τρία θύματα καταγγέλλουν πραγματικά περιστατικά και δεν προκύπτει ότι το έκαναν για λόγους δημοσιότητας».

Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ήδη προσωρινά κρατούμενος μετά τις καταγγελίες γυναικών συναδέλφων του ότι είχαν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση από τον ίδιο κατά την διάρκεια των τελευταίων χρόνων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση