ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η τρίωρη κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη

Ο πατέρας του 9χρονου παιδιού παρέμεινε στο γραφείο της ανακρίτριας επί τρεις ώρες και εξερχόμενος δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση

Kathimerini.gr

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη στην ανακρίτρια που διερευνά τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Ο πατέρας του 9χρονου παιδιού παρέμεινε στο γραφείο της ανακρίτριας επί τρεις ώρες και εξερχόμενος δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση.

Ο Μάνος Δασκαλάκης έφθασε στο γραφείο της 18ης τακτικής ανακρίτριας προκειμένου να δώσει κατάθεση για την υπόθεση θανάτου της μεγαλύτερης κόρης του, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.

Ο ίδιος άλλαξε άρδην την αμυντική έναντι δημοσιευμάτων και υποστηρικτική απέναντι στην Ρούλα Πισπιρίγκου, στάση που τηρούσε ως την στιγμή που κατέστη κατηγορούμενη η σύζυγός του, δηλώνοντας σοκαρισμένος για την εξέλιξη. Όπως έχει δηλώσει, πλέον θέλει να μάθει την αλήθεια για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης του αλλά και για τους άλλους δύο θανάτους.

Την Τετάρτη, κρατώντας στα χέρια του την δικογραφία της υπόθεσης αλλά και την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου που μόλις είχε παραλάβει ως πολιτικώς ενάγων, δήλωσε πως τα στοιχεία σε βάρος της, είναι «αδιάσειστα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση