ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πάτρα: Στη ΓΑΔΑ η Δήμητρα Πισπιρίγκου για κατάθεση

Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας στην «Κ» για το πόρισμα

Kathimerini.gr

Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Το κατώφλι της ΓΑΔΑ αναμένεται να περάσει στις 12.00 το μεσημέρι της Τρίτης η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, προκειμένου να καταθέσει έπειτα από την ολοκλήρωση του πορίσματος των ιατροδικαστών που «δείχνει» ασφυκτικό θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας.

Η κατάθεσή της κρίνεται ως σημαντική καθώς ήταν παρούσα στο σπίτι της οικογένειας τόσο το βράδυ, όσο και το πρωινό μετά το θάνατο του 6μηνου βρέφους. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με τον δικηγόρο κ. Όθωνα Παπαδόπουλο, καλείται ως μάρτυρας καθώς «έτυχε να βρίσκεται στο σπίτι της αδερφής της όταν βρέθηκε νεκρή η μικρή Ίριδα στην κούνια της».

Αναφερόμενος στο πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρηα, ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε στο kathimerini.gr πως η εντολέας του, Ρούλα Πισπιρίγκου, αρνείται κατηγορηματικά την οποιαδήποτε ανάμειξή της στον θάνατο των παιδιών.

«Αρνείται την πράξη όπως έκανε από την αρχή. Θεωρεί ακριβείς τις αρχικές ιατροδικαστικές εκθέσεις που έκαναν λόγο για παθολογικά αίτια. Άλλωστε υπήρχαν προβλήματα υγείας που είχαν αναγραφεί ως αιτία θανάτου από τους ιατροδικαστές που είχαν τελέσει την νεκροψία. 

Αναμένουμε να δούμε ποια θα είναι η πορεία της υπόθεσης όταν λάβουμε στα χέρια μας το πόρισμα και το μελετήσουμε. Τότε θα τοποθετηθούμε. Πάντως η εντολέας μου αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες και θεωρεί ότι είναι αποτέλεσμα της κακής δημοσιότητας που έχει λάβει η ίδια και η τραγική ιστορία της οικογένειας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση