ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πειραιάς: Νεκρός ο οδηγός ταξί που έπεσε στη θάλασσα

Νεκρός ανασύρθηκε ο οδηγός του οχήματος που έπεσε στη θάλασσα στο λιμάνι του Πειραιά το πρωί της Πέμπτης

Νεκρός ανασύρθηκε ο οδηγός του ταξί που το πρωί της Πέμπτης έπεσε στη θάλασσα στο λιμάνι του Πειραιά.

Ο άνδρας παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «Τζάνειο».

Το περιστατικό σημειώθηκε στην πύλη Ε4 του λιμανιού, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, προκαλώντας μεγάλη κινητοποίηση των λιμενικών αρχών.


Στο σημείο επιχείρησαν ένα σκάφος και στελέχη του Λιμενικού, κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών (ΜΥΑ) και γερανοφόρο όχημα για την ανέλκυση του αυτοκινήτου.

Οι ακριβείς συνθήκες, κάτω από τις οποίες το όχημα κατέληξε στη θάλασσα, παραμένουν υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες αρχές.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

NEWSROOM

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

X

Μπες στο μυαλό των
αγαπημένων σου αρθρογράφων

Λάβε στο email σου το τελευταίο τους άρθρο τη στιγμή που δημοσιεύεται.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Απόκτησε συνδρομή με €50 τον χρόνο για πρόσβαση στην έντυπη έκδοση.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ