ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή 24 Μαρτίου πήρε ο ένας σταθμάρχης

Ο σταθμάρχης εμφανίστηκε ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή και ζήτησε και έλαβε προθεσμία μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023 στις 12.00 το μεσημέρι ζήτησε και έλαβε ένας από τους δύο σταθμάρχες της απογευματινής βάρδιας στο σταθμό Λάρισας, που είχε φύγει από την εργασία του πριν από τη λήξη της βάρδιάς του.

Πρόκειται για τον σταθμάρχη που εργάζεται με σύμβαση αορίστου χρόνου. Ο σταθμάρχης εμφανίστηκε ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή και ζήτησε και έλαβε προθεσμία μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή.

Αναμένεται ο συμβασιούχος σταθμάρχης και γύρω στις 12:00 αναμένεται να εμφανιστεί και ο προϊστάμενος επιθεώρησης. Κατά πληροφορίες, θα ζητήσουν και εκείνοι προθεσμία για να απολογηθούν.

Σε βάρος και των τριών έχουν ασκηθεί διώξεις για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, αδίκημα που τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος με ποινές από 10 χρόνια έως ισόβια, ενώ βαρύνονται και με κατηγορίες για ανθρωποκτονίες από αμέλεια κατά συρροήν.

Όσον αφορά στην κατάσταση των τραυματιών, 6 τραυματίες νοσηλεύονται σε κοινές κλίνες, και τρεις στην Εντατική, δύο στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας και ένας στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

 

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

 
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Η Μεταπολίτευση έκλεισε μεν έναν κύκλο της, αλλά στριφογυρίζει ακόμη ως «μπροστά» ψευδεπίγραφο μέλλον
Kathimerini.gr
 |  ΕΛΛΑΔΑ