ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πρώην διευθυντής ΣΥΡΙΖΑ: Διευκρινίσεις για το δάνειο Κασσελάκη και το δώρο Χριστουγέννων

Kathimerini.gr

Απάντηση σε δημοσιεύματα και «στις πηγές που διαρρέουν και δολοφονούν χαρακτήρες», δίνει με ανάρτησή του ο πρώην Διευθυντής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Θύμιος Γεωργόπουλος.

Στην ανάρτησή του, σημειώνει ότι «υποχρεώνομαι να υπερασπιστώ δημόσια τον εαυτό μου και την αλήθεια», αναφέροντας ότι «τις τελευταίες ημέρες πηγές προσκείμενες στον Πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη διαρρέουν σε σειρά ΜΜΕ ότι εγώ είμαι δήθεν ο υπεύθυνος για τα δημοσιεύματα που αφορούν την εξωχώρια εταιρεία του Προέδρου, με την οποία χρηματοδότησε την Left Media ΑΕ ώστε υποτίθεται να πληρωθούν οι εργαζόμενοι στα κομματικά ΜΜΕ και να πάρουν το Δώρο Χριστουγέννων».

«Αυτή, λένε, είναι η αιτία της ξαφνικής απόφασης για την αποπομπή μου, μετά από τρεισήμισι χρόνια προσφοράς, από τη θέση του οικονομικού υπευθύνου του Κόμματος. Και μάλιστα χωρίς καμία απόφαση της ΠΓ και της ΚΕ που είχαν ομοφώνως εγκρίνει την τοποθέτηση μου. Αλλά το κυριότερο χωρίς να μου δοθεί η δυνατότητα να παραδώσω, ούτε καν να χαιρετήσω τους συντρόφους μου».

Το δάνειο Κασσελάκη

«Το δάνειο του Στέφανου Κασσελάκη μπήκε στον λογαριασμό της Left Media ΑΕ το απόγευμα της Παρασκευής 29/12/2023, ενώ το Δώρο Χριστουγέννων των εργαζομένων στα ΜΜΕ είχε καταβληθεί ήδη την Πέμπτη 21/12/2023 και η μισθοδοσία των εργαζομένων για Δεκέμβριο την Παρασκευή το πρωί 29/12/2023», τονίζει και συμπληρώνει: «Το δάνειο επιστράφηκε την Πέμπτη 4/1/2024 μόλις μας έγιναν γνωστά τα στοιχεία του λογαριασμού που έπρεπε να κατατεθεί η επιστροφή της (αχρησιμοποίητης) τραπεζικής οφειλής».

«Αυτά προς το παρόν, για να γίνουν μέρος των πραγματικών προθέσεων και της αλήθειας γνωστά. Τα υπόλοιπα στην Κεντρική Επιτροπή», καταλήγει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Νέα υπηρεσία για το οργανωμένο έγκλημα, με ενισχυμένες αρμοδιότητες ώστε να ακολουθεί τα ίχνη του χρήματος
 |  ΕΛΛΑΔΑ