ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Rolex: Εντοπίστηκε η μία μηχανή των ληστών

Οι ληστές άρπαξαν συνολικά 23 ρολόγια μεγάλης αξίας

Εντοπίστηκε η μία μηχανή που χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία που έγινε το πρωί της Τρίτης (20/12) στο κατάστημα της Rolex στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. οι δράστες την εγκατέλειψαν και έφυγαν με άλλο όχημα.

Υπενθυμίζεται πως όλα συνέβησαν στις 10.55 π.μ., τη στιγμή που έβγαινε από το κατάστημα ένας πελάτης. Οι δράστες, εκ των οποίων οι δύο φορούσαν κράνη και οι άλλοι δύο καπελάκι και χειρουργική μάσκα, εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός αυτό, προσέγγισαν το κατάστημα και, κατά την εισβολή τους, χτύπησαν τον φύλακα στο κεφάλι με τη λαβή του πιστολιού, τραυματίζοντάς τον ελαφρά.

Ο ένας από τους ληστές έμεινε έξω από το κατάστημα, ενώ οι υπόλοιποι τρεις ξεκίνησαν να σπάνε βιτρίνες με ένα σφυρί και να κάνουν πλιάτσικο, αρπάζοντας συνολικά 23 ρολόγια αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Στη συνέχεια ανέβηκαν σε δύο μηχανές και έγιναν καπνός.

Κατά τη διαφυγή τους, άφησαν πίσω τους το σφυρί, ένα στοιχείο το οποίο έχει μπει στο «μικροσκόπιο» των Αρχών μαζί με υλικό από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στην περιοχή. Παράλληλα, σύμφωνα με την κατάθεση υπαλλήλου, οι ληστές μιλούσαν καθαρά ελληνικά, κάτι που επίσης αξιολογείται στην έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση