ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 16:08
 

Στην Αθήνα η Επίτροπος Κυριακίδου

Θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, τον Πρόεδρο της Βουλής, με τον Υπουργό Υγείας και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Newsroom K

Η Επίτροπος για την Υγεία και την Ασφάλεια των Τροφίμων κ Στέλλα Κυριακίδου, πραγματοποιεί την πρώτη της επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα την Πέμπτη και Παρασκευή 22-23 Ιανουαρίου, όπου θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο. Η κα Κυριακίδου θα συναντηθεί επίσης με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, με τον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια και με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλη Βορίδη, με τους οποίους θα συζητήσει θέματα που άπτονται του χαρτοφυλακίου της.

Η Επίτροπος, συνοδευόμενη από τον Έλληνα Υπουργό Υγείας, θα πραγματοποιήσει το απόγευμα της Πέμπτης επίσκεψη στο Ογκολογικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Αθηνών, « Άγιος Σάββας», όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με ασθενείς, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, για τη δουλειά που γίνεται στο νοσοκομείο, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Σε δήλωση της στο ΚΥΠΕ πριν από το ταξίδι, η Επίτροπος Υγείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ανέφερε ότι: «είναι με μεγάλη χαρά που επισκέπτομαι την Αθήνα για να συζητήσω με τους αρμόδιους Έλληνες Υπουργούς, για θέματα του χαρτοφυλακίου μου, σημαντικές προτεραιότητες για την υγεία και την ασφάλεια των τροφίμων. Η επίσκεψη αυτή θα μου προσφέρει επίσης τη ευκαιρία να συναντηθώ με ανθρώπους που ζουν από κοντά τον καρκίνο, είτε ως ασθενείς είτε ως φροντιστές, ή ως επιστημονικό προσωπικό, για να συνομιλήσω μαζί τους, να ακούσω τις απόψεις, ή τις ανάγκες τους. Με τη συνεισφορά όλων και έχοντας ως κοινό μας στόχο να καταλήξουμε σε ένα ολοκληρωμένο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα για τον καρκίνο, για το οποίο αρχίζει ο διάλογος με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στις 4 Φεβρουαρίου, μπορούμε και είμαστε αποφασισμένοι να δράσουμε ως Ευρωπαϊκή Ένωση συλλογικά, προς όφελος όλων των πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Ευρωβαρόμετρο: Δυσπιστούν έναντι των κομμάτων οι Κύπριοι

«Ε! Πως να το κάνουμε; Είμαστε «δύσπιστοι» εμείς εδώ στην Κύπρο!! Παρ΄ όλο που τα Κόμματα μας ...»
YIANNOULIS  |  11:09

Ευρωβαρόμετρο: Δυσπιστούν έναντι των κομμάτων οι Κύπριοι

«Βλέποντας το debate της κακιάς ώρας που είδαμε προ ημερών, δεν βλέπω το λόγο γιατί να εμπιστευτώ τα ...»
ΑΚΑ  |  09:28

Ο χαμένος Οδυσσέας

«Το όνομά του, Ανδρέας, ο πολυμήχανος βασιλιάς της δημοσιογραφίας σε εφημερίδα της Κύπρου που μαζί με ...»
Yiannos  |  07:58

Ο χαμένος Οδυσσέας

«Μα εμείς ξυπνήσαμε! Σταματήστε επιτέλους! Δεν δεχόμαστε να μας περιπαίζετε με τις δήθεν ατοπίες του ...»
Yiannos  |  07:58

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

X